HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #136

HessunKahvila #136

HeKan kuusijuhla on täällä. Kehotamme poistumaan sen välittömästä läheisyydestä. Mikäli haluatte kuitenkin tulla paikalle, onnistuu se näin jälkikäteen painamalla alla näkyvää play -nappia. Uskaliaimmat tilaavat ohjelman kotiinsa RSS-Syötteenä.

Ohjelman agendassa tänään mm. seuraavaa

– Kuusipuu
– Vuodet vierii
– Aromivahvenne
– Harjoittelu
– eCoach, N900, Sportstracker
Zephyr Technology
– Open Source maistuu
– Tehojuoma ja keho.net
– Laser lähettää koherenttia valoa ja RC hommat kiinnostaa
– Syökää kasviksia!
– Ego ei mahdu studioon, kohta ei myöskään hauis
– Podcast mainonta, ristiin mainonta, yhteisöllisyys ja business puhuttavat
podcasthakemisto.net
– Mitä voisikaan olla HeKa 2010
– Rakastakaa gadgettejanne, mutta käykää myös lenkillä
– Jakson virallinen tukija ja mesenaatti kerrotaan myös!! Saituri-Mesenaatin arvonimi annetaan

Ja paljon muuta!

HYVVEE JOULUA KAIKILLE!!

Musiikki
A.K. – Reggaelasit – Sylvian Joululaulu
Precise – Don’t Stop The Music Remix Ft. Precise
Clumsy – Walking in the air

Soita koska tahansa 03 7411 8559 tai skypellä hessunkahvila. Tällää myös kommenttia oheen.

3 thoughts on “HessunKahvila #136”

  1. Täytyy tuohon 3g mokkula tms keskusteluun heittää oma maininta. Hommasin noin viikko sitten vanhemmilleni internet yhteyden tänne syrjäseudulle.

    Ainoat vaihtoehdot oli 450-laajakaista soneralta, jossa hintaa megaselle yhteydelle oli 39€/kk tai vaihtoehtoisesti 1Mbit/s Wimax 35€/kk. 3Geetä ei täällä ole ja kupari not an option. Soittaessani soneran asiakaspalveluun kerrottiin että @450 yhteys ei ole sitten tarkoitettu videoiden katseluun eikä skype käyttöön, vaan normaaliin internet käyttöön?? Joopa joo. Samalla muistutettiin 5gigan liikennerajoituksesta per /kk. Myöskin kaupan päälle täytyisi mennä naimisiin soneran kanssa 18kk ajaksi jotta liittymän voisi saada. Tämän keskustelun päätteeksi yritettiin minulle myydä puhelinta, tietokonetta ja fucking taulutelevisiota. Kaikki tietysti kätevästi kk maksulla. Mitä helvettiä!

    Wimaxin jälleen myyjä haukkui 450-laajakaista täysin roskaksi. Kuulemma klo: 16 jälkeen yhteys on pelkkää kuraa.. No nyt sitten on Wimax täällä käytössä ja ei voi muuta olla kuin tyytyväinen. Ei pätki eikä jumita. Ei mitään liikenne rajoituksia. Tästä myös pääsee eroon milloin haluaa. Voin suositella Wimaxia jos vaihtoehtoina on Wimax tai @450-laajakaista.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HessunKahvila #131HessunKahvila #131

HeKan vauhtipyörä rullaa ja LIVE lähetys on vain näköradio. Kuumaakin kuumemmassa syksyn illassa epistola näyttää tällä kertaa tältä: Mesenaatteja tulee lisää!! YAY! BaseBalls rulettaa www.thebaseballs.com Mänttä-Vilppula hakee kaupunginjohtajaa, hae tästä

HessunKahvila #161HessunKahvila #161

Kahvila jatkaa ällistyttävän taajaa ilmestymistään. Jälleen ollaan soundscenessä, eli TakeAwayssä. RFID -portit kolisevat ja kahvi läikkyy, joten sipaiseppa viikon epistola, niin tiedät missä mennään. Ohjelmassa julkaistaan tälläerää mm. seuraavat totuudet: