HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #137

HessunKahvila #137

HeKan uusi vuosi pärähtää käyntiin tällä jaksolla. Ohjelmassa kuullaan paitsi 30 vuoden takaisia ääniä, myös seuraavia juttuja

Kummallinen belsebuubi-hetki kaappaa tietokoneet heti alussa
Joululahjat, vihreät kuugelssonit ja uusivuosi käsitellään
Hiphop ja Jiujitsu tuli keksittyä, mutta budo puhuttaa silti
Muumit ja olemisen arvoitus
Kissan Viikset
Nössin hyvä viini
Joulutanssi
Miten tulisi lähestyä Jigotaita?
Ihanko vaan, että Tsiigaa mun ukemia!?
Miksei Judossa ole alkeiskursseja? Vauvatko vain käsillään kävelevät?
Kalajussin kanssa ihmetellään k*kan takaisin kytkentää ja nostellaan kuulia
HeKan noloimmissa kuullaan jälleen hellyyttäviä säveliä historiasta
HeKa hullaantui Ekolossa ja Punnitsessa ja säästässä
Valtaisa treenitietojen verkkoonvientikeskustelu
Polar Accurex II
Polar Vantage NV
Polar RS800CX
Polar RS800CX PTE
Precision Performance
Pro Trainer
Traxmeet.com
polarpersonaltrainer.com
Polar G3 GPS -anturi
Nykyiset anturit kuvassa
Formaatiton formaatti
El Tsiippo tuo Skypen telkkariin ja se johdattaa meidät tavaroiden reaaliaikanettiin (muunmuassa)
Ulkoistettu sodankäynti
Noagendastream.com ja No Agenda Show
Light Touch muuttaa minkä tahansa pinnan kosketusnäytöksi
Musiikki
Gentle Giant – Giant For A Day
Makrolon – Base Attack – Nobody Listens To Techno (Makrolon Remix)

Soita koska tahansa 03 7411 8559 tai hessunkahvila (skypellä) ja jätä viesti. Muista toki myös http://www.facebook.com/hessunkahvila

6 thoughts on “HessunKahvila #137”

  1. Kuuntelijalleni: Tuo oli kyllä aika ikävästi sanottu. Mielipiteitähän saa toki olla, mutta ehkä ne voisi esittää hieman rakentavammassa sävyssä. Tuollainen ”puskista huutelu” nimettömänä on sangen ikävää. Etenkin kun itse esiinnyn avoimesti omalla nimelläni.

   Olisikin hyvä, jos arvoisa kuuntelijani valoittaisit hieman enemmän tuon näkemyksesi taustoja. Mikäli joku asia ohjelmassa harmittaa sinua suuresti, niin kerro siitä vain rohkeasti. Koitetaan parantaa showta myös siltä osin.

   Toivottavasti tulevat kuunteluhetket ovat mukavampia.

 1. Todella erikoinen kommentti, vulgaari, osoitteleva, mutta ei kovin tiedostava. Taidatte olla itse.

 2. Täällä Teme @ Temepaja

  Paja on muuttanut vissiin maalimalle. Mitäs siitä sitten. Viesti kulkee vaikka Kustia ei enää missään näy.

  Tulikin tästä mieleen, että kuinka nämä MP3 soittittimet valtaa alaa. No johan näitä on joka lähtöön ja hihaan.

  Nojoo. Tässä rakennustyömaan tiimellyksessä on tullut kerran jos toisenkin mietittyä, että jokin stream tyyppinen kanava voisi olla hyvinkin kaupallisten hapatushöpötysasemien korvaaja. Noniin…

  Kanna sitä kannettavaa rakennustyömaalla mukanas. Millään sellaista voi tehdä. Etenkään kun ei ole ihan joka jätkän varallisuudessa ostaa niitä pudota katolta ja käytä -koneita. Mutta mutta…

  Tässä takavuosina vapautui noiden pienten FM lähettimien käyttö. Käytännöllisiä kokeiluja en ole tehnyt – oikeesti aikapula – mutta noita kuulosuojainratioita on varmasti helpolla saatavilla. Sitten vain läppäri suojaisaan paikaan, stream soimaan ja FM lähettimellä ääntä lähialueelle.

  Ja jos nyt streamit kypsyttää aina voi laittaa vaikka kielikurssia kulkemaan.

  Achtung,

  Teme @ Temepaja hier in Deutschland.

  Tschüss.

 3. Moooi Hessu, terveisiä pitkästä aikaa taas täältä toisesta saaristosta 🙂

  Kiva urheilupainotteinen lähetys, kelpaa mulle, tosiaankin toisinaan tuntuu siltä että jos kuuntelee useampaa kuin yhtä tekkialan podcastia saa suurinpiirtein saman sisällön niistä kaikista toistona.

  Ensiksikin, tällai *kröhöm* reilun kymmenen vuoden syvällä budoaktiivikokemusäänellä sanoisin että se on ihan yks ja hailee sen taistelemisen kannalta että mitä lajia menee harrastamaan, kun tarkoituksesi ei kuitenkaan ole käyttää kyseisiä taitoja tosissaan tappelemiseen. (Tai ehkä on, siinä tapauksessa mene armeijaan tai krav magaan, tai yhdistä nämä liittymällä israelin armeijaan).
  Oleellisinta valinnassa on se, että dojo on kiva, siellä on sopiva ilmapiiri, kivoja ihmisiä ja sieltä saa sellaisen olon että kuuluu johonkin juttuun, silloin siellä tulee jopa käytyä. Kaikki taistelulajit opettaa ihmiselle kehon hallintaa ja mielenkiintoisia asioita sen mekaniikasta. Toki joissain lajeissa sattuu enemmän kun on alla kova lattia ja lyödään päähän lankulla, joissain vähemmän kun on pehmikkeitä lattiassa ja kehossa. Jotkut saa kicksejä siitä että voi leveillä mustelmilla (kyllä, täällä on paljon fanaattisia perinteisen okinawalaisen karaten harrastajia), heille ehkä Taichi tms ei ole se juttu mutta halvemmalla pääsisivät jos vaan mätkisivät päätään ladonseinään.
  Eli Hessun budoharrastus saa kannustusta täältä, ylipäätään budo on mielestäni keholle ja sielulle terveellistä 🙂
  (Niin ja jos menet sinne jiu jitsuun, kannattaa kyllä sanoa että moi, kävin joskus kurssin mutta siitä on paljon aikaa – opettajat kyllä osaa suhtautua tähän.)

  Toisekseen, sykemittareista sun muista. Itse oon pähkäillyt samaa tässä nyt jonkin kuukauden, ajattelin olla isänmaallinen ja hankkia Polarin GPS-setin, mutta. Tosiaankin, ei toimi mäkillä, eikä sitä dataa saa ulos Polarin omista systeemeistä sitten millään. Sama on Suunnon kanssa… Tilanne nyt näyttäisi näiden isojen valmistajien kanssa olevan se, että Garmin on ainoa jolla on oikea suuntaus tämän avoimuuden suhteen. Ainakin dailymile.com -saitti (hypehype! Kiva saitti! Liity sinäkin!) lupaa että Garminin laitteista saa suoritusdatan näkyviin ensi kuussa.
  Loppujen lopuksi siis Polar ja Suunto jäivät vaille mun pennosiani, vaikka ehkä Polarin sykemittaus onkin maailman parasta ja Suunto osaa myös, ihan vaan siksi että tällä vuosikymmenellä laite, joka toimii vain jonkin oman softan kanssa on auttamattomasti vanhentunut. (Lisäksi mulle oli kyllä oleellista sekin että Garmineissa on GPS sisäänrakennettuna; kun ei käytä juostessa kenkiä, kenkä-anturit on hankalia teipata jalkapöytään.)

  Huh huh, tulipas pitkä jaaritus, pahoittelen! Mutta en ole pitkään aikaan kommunikoinut, ehkä tässä oli vuoden kommentit, seuraava sitten tammikussa 2011, nyt menen istuttamaan mansikoita 🙂

  parhautta vuoden alkuun,

  – yoe

 4. Morooo!
  Tässä kaksi turhaa pointtia jotka pläjähtivät tajuntaani jakson aikana.
  Ensiksikin: Yksikseni autossa, rauhallisesti odotellessani, kuuntelin tuota makrolonin tsipaletta. Biisin menevä tahti sai käteni kääntämään volyymi nuppia kaakon puoleen ja pääni nyökkymään tahdissa. Autoni äänentoistossa ei ole kehumista mutta bassontoisto on kohtuullinen, joten tuon vanhan ystäväsi belsebuubin remix biisin loppuetapilla antoi sydämellenikin uutta rytmiä 🙂
  Toiseksikin: Olipa varsinainen Blast from the Past moment, kun mainitsit taikasanan ”ocsid”. Vitsi että tuli wanhat ajat mieleen, kun iltamyöhäisellä kaseteille Ripatin soittamia klassikoita keräilin…
  Kiitos siitä 🙂
  Olematon asiani siis oli, että hjyvä show, minä tykkää, minä kuuntelen.
  Peukku ylös!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HessunKahvila #136HessunKahvila #136

HeKan kuusijuhla on täällä. Kehotamme poistumaan sen välittömästä läheisyydestä. Mikäli haluatte kuitenkin tulla paikalle, onnistuu se näin jälkikäteen painamalla alla näkyvää play -nappia. Uskaliaimmat tilaavat ohjelman kotiinsa RSS-Syötteenä. Ohjelman agendassa