HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #143 – Paluuspekteikköli

HessunKahvila #143 – Paluuspekteikköli

Takaisin ollaan, käynnässä, käynnissä, tai jossain sen sellaisessa. Tulikuuman Ateenalaisstudion tiiviistä tunnelmasta tärähtää tanakka ja maat jyräyttävä paluu-spektikkeli. Tekniset ongelmat ovat takana ja Kahvila on jälleen auki vahvempana ja kirkkaampiotsaisena kuin koskaan aiemmin. Tämän kertaisessa epistolassa käsittelemme mm. seuraavia asiakokonaisuuksia ja niiden sivustoja:

HeKa #143

– Kuuluimiset, sutiotekniikka ja sen muutokset ja säädöt
– Mitä tapahtuikaan sunnuntaina?
– Ensin oheislaitteet, sitten keskusyksikkö!
– Texas, tuo Ameriikan ihme suuri on
– Nokia, Nokia Maps, Nokia Booklet 3G …
– iPad, iPad, iPad .. ja iPhone4 ja pari muuta
– Palautteita!
– Uusi ja eho http://video.hessunkahvila.com

… ja paljon muuta. Tämähän se on kuultava.

Musiikki
Makrolon – Lady Gaga – Poker face (Makrolon Remix)
Makrolon – Makrolon & Cafe Groove Vs Chris Rockford & Jennifer Paige – Touch
Mike Andrews – Folsom Street Fair Imix

1 thought on “HessunKahvila #143 – Paluuspekteikköli”

  1. Apus! Nimittäin Apus apus eli tervapääsky. Hessunkahvila on bongattu keskellä kesää. Vihdoin voin laskeutua täältä lintutornista ensimmäistä kertaa toukokuun alun jälkeen jolloin Hessu edellisen kerran bongattiin. Kävin kehumassa havaintojani Naurispajan palautteissakin, heiltäkin tuli keskikesän ohjelma ulos hiljakkoin.

    Niin on harvinaista herkkua, että tämä jakso kuunnellaan hidastettuna etu- ja takaperin, ja heti perään tuplapikauusintana ensin vasemmalla ja sitten oikealla korvasienellä. Kiitos Hessu tästä ohjelmasta, olet helmi heebo.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HessunKahvila #95HessunKahvila #95

Uudella huippunopealla streamline-julkaisutekniikalla julkaistu Podcast LIVE-lähetyksestä. Aiheesta lisää mm. paluukanavassa. Ohjelmamerkinnät (shownotes) täydentyvät myöhemmin. Tämä tapa mahdollistaa podcastin kuuntelun parhaalla mahdollisella vasteajalla. Aiheesta käytiin keskustelua striimi.net LIVE -lähetyksen jälkimainingeissa (ei