HessunKahvila HeKaTV HeKaTV – Gadgetöörit – N97 Mini

HeKaTV – Gadgetöörit – N97 Mini

HessunKahvilan Gadgetööreissä sukelletaan tänään Nokia N97 Minin maailmaan. Kevyt setti kymmenessä minuutissa. Katso pois. Kerro myös näkemyksiäsi, kommenttejasi ja ajatuksiasi videosta ja puhelimesta itsestään. Näkemykset kirjailet kätevimmin tänne blogiin. Voit myös soittaa ääniviestin numeroon 03 7411 8559.

Podcastjakelussa ja blogipostin ohessa ladattavana oleva video on iPhone/iPod muotoa. Mikäli järjestelmäsi ei tue kyseistä muotoa, tai et näe RSS-lukijassasi videota tässä alla, voit käydä katsomassa videon YouTubessa klikkaamalla tästä.

4 thoughts on “HeKaTV – Gadgetöörit – N97 Mini”

  1. Kiitos laajasta arvostelusta Hessu!
    Video oli hienosti editoitu ja sen ansiosta sitä oli erittäin mielyttävä katsoa!

    Lisää näitä, kiitos =)

  2. Kertakaikkiaan hyvin tehty puhelinarvosteluvideopläjäys. Kymmenen minuuttia on juuri sopiva mitta tämänkaltaiselel gädgetöinnille. Tämänkaltaisia arvosteluja olisi kiva nähdä enemmänkin sinulta Hessu. Jottei menisi pelkäksi kehumiseksi, niin haukutaan nyt sitten että jonkin verran särähtää korvaan runsas englanninkielisten termien käyttö vaikka hyviä kotimaisiakin olisi tarjolla – mutta annetaan nyt tämän kerran anteeksi kun alla on teksasinmatka. 🙂 En nyt halua aiheuttaa huolestumista, mutta luulen Hessu että sinua kuunnellaan.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post