HessunKahvila HessunKahvila HeKa Special: Steven kanssa kahvilassa – rinnakkaislähetys

HeKa Special: Steven kanssa kahvilassa – rinnakkaislähetys

Mikäli missasit LIVE -lähetyksen tai haluat tietää mitä Applen Syyskuun 2010 ensimmäisen päivän Stevenpalveluksessa TODELLA sanottiin, kuuntelet tämän oitis. Tässä LIVE taltioinissa arvioidaan julkistuksia ja teknologista maailmankaikkeutta (sekä Androidia). Kaikki tämä reilussa tunnissa ja vieläpä Applen oman LIVE lähetyksen äärellä. Mukana studiossa IRC -kansaa ja Twitter -väkeä. Pyörähtääpä mukaan tarinaan, saluunan ovet viuhuen, myös HeKan pitkäaikainen ja kovakorvainen kuuntelija Lauri.

Todelliset tarinat teknologian tantereilta, tuoreena ja tunnollisesti. Ne sinulle tarjoilee tälläkin kertaa HessunKahvila. Pistä se korvaasi.

7 thoughts on “HeKa Special: Steven kanssa kahvilassa – rinnakkaislähetys”

 1. Kokeileppas N900:lle Qvernote:a. (http://talk.maemo.org/showthread.php?t=55179) Löytyypi Maemo.org Extra respoista. Liekkö ollut sama mitä kokeilit? Itse en ole (vielä) käyttänyt, mutta täytyypä ottaa käyttöön, kun aina joutuu tekemään muistiinpanoja ja siirtelemään esim. sähköpostilla laitteelta toisella. Asennus onnistuu suoraan täältä http://maemo.org/downloads/product/Maemo5/qvernote/

  Kyllä tuolla Maemo.org repoihin aina tipahtelee ohjelmia ja foorumille kannattaa vihjata, jos tarvitsee jotain tiettyä softaa. (josko vaikka joku koodari jaksaisi sellaisen vääntää)

  P.s. Oliko Stevellä farkut? 😉

 2. Lähetyksessä oli hyvä idea, mutta ei millään pahalla oli aika rasittavaa kuunneltavaa Laurin takia. On mukavaa että ohjelmaan saadaan vieraita, mutta aina kun Hessu oli kertomassa jotain itse Apple tapahtumasta, niin Lauri tulee ja keskeyttää lauseen jollain tyhjänpäiväisellä Android kommentilla. Jotenkin vaan tuli vaivaantunut olo kuunnella kun Lauri tuntui olevan kaikesta tapahtumasta aivan pihalla. Sori

 3. Jäin ihmettelemään kun aina niin sulavasanainen Steve-setä takelteli useamman kerran tuotenimiensä kanssa. Uusi Nano oli ensin Touch ja sitten loppupuolella Touch taisi olla Phone! Mitä tämä merkitsee? Onko nyt viimeiseen asti ollutkin niin, että iPod Nano olisikin ajateltu uudeksi iPod Shuffleksi? Vai mitä on muutettu niin viimehetkellä että itse Stevekin hämmentyy. 😉

  Erityisesti Apple TV on itselläni pakkohankinta. AirPlay on aivan loistava tulevan Padin ja nykyisen iPhonen kanssa! Vihdoin saan myös hd-kotivideot jotenkin näppärästi tv:hen. Aiemmin olen joutunut kytkemään videokameran suoraan töllöttimeen tai sitten laskemaan laadun DVD-tasoiseksi ja tuhlaamaan yhden tyhjän dvd-median.

  Kulkevatkohan kaikki pikku-iit jatkossa rintarinnan softapäivityksissä, nythän iPad on ollut pahasti jäljessä. Toivotaan parasta!

 4. Olipas taas vahva mutta lempeän makuinen kahvittelutuokio. Mitähän varten tuossa ipod nanossa on multitouch? Eihän siihen näytölle mahdu kuin puolikas satakiloisen urheilija nuorukaisen sormi. Taidanpa päivittää oman ipodini tuohon uuteen touchiin kun alkaa olemaan jo niin järeät speksit.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HessunKahvila – VidBit #4HessunKahvila – VidBit #4

Tämä on HessunKahvilan videopodcast (VidBit) numero 4. Tervetuloa Downhillpyöräilyn ihmeelliseen maailmaan 🙂 Tämä video on kuvattu Jyväskylässä Downhill SuomiCupin Laajavuoren osakilpailussa 17.6.2006. Videossa mukana myös Nauris Larmaniksen haastattelu (Latvia). Erityiskiitokset

HessunKahvila #118HessunKahvila #118

Kahvilan lifestyle-iltamissa soitto soi ja rummut pärisevät. Kansa pulisee ja kupit kilisee. Totta kai monimutkaisessa monikanavalähetyksessä puhutaan perinteisesti sekavia ja sen lisäksi myöskin seuraavaa: Cajon soi kahvilassa ja täällä Retkiluistelua…retkiluistelua…