HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #152 (radio)

HessunKahvila #152 (radio)

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ!!

Lumisateinen Jyväskylä puksuttaa eteenpäin sarvikuonon lailla, on jälleen HeKan aika!
Epistolassa tänään mm. seuraavaa…
iPad myyntiin Suomessa, HeKa kommentoi ja esitelmöi
Natiivisovellukset vs. HTML 5 / peripheralsit
Tutkimusmatkaa Androidin maailmaan
Keskustelua vieraiden kanssa tablettien käyttötavoista, ATK opetuksesta ja elektronisesta opiskelusta
Turinaa myös verkkomusiikkisoittimista (Sonos ja Logitech Squeezebox)

Musiikki
Finlandia hymni
DJ Joge – Excubitorium (Breakpoint rough’n’dirty cut)
Mc Lars – Download this song

5 thoughts on “HessunKahvila #152 (radio)”

 1. Onkos Hessu testannut/käyttänyt Sunvox:a?

  http://www.warmplace.ru/soft/sunvox/

  SunVox for Windows, Linux, Mac OS X, PalmOS and Windows Mobile:
  Download for free.

  SunVox for iPhone/iPad:
  Get iPhone/iPad version (for $4.99).

  Tuon 1.6 version mukana tuli tuki myös Maemo:lle (N900). (Löytyy tuosta ”Windows, linux…”)

  1. Joku tietävä vois kertoa, että mitäs muita vastaavia softia ois? Esim, vaikka Android:lle?

 2. Terve Hessu!
  Kuuntelimpa sitten ensimmäistä kertaa hessunkahvilaa ja heti tärppäsi. Satun nimittäin työskentelemään Navigon nimisessä firmassa ja vieläpä ainoana ihmisenä Suomessa. Eli siis kiitokset mainostamisesta vaikka ei maksettu mainos ollutkaan. Muutaman korjauksen voisin kuitenkin tohon Navigon pläjäykseen tehdä.
  Navigonin mobiilisovelluksen saa tällä hetkellä kaikkille suurimmille alustoille: iOS, Android, Symbian ja Windows Mobile.
  Navigonin mobiilisovellus käyttää mobiiilidataa ainoastaan reaaliaikaisiin liikennetiedotteisiin ja Google searchiin eli ulkomailla navigointi onnistuu ongelmitta. Navigonin Reality Scannerin käyttökään ei vaadi mobiilidataa. Tämä siksi ettei POI piste haussa käytetä suoraan Googlen kantaa, vaan laitteessa jo olevaa. tässä piilee myös vahvuus, koska Navigonilla on kartta pohjassa valmiiksi jo tuhansia POI pisteitä. Perinteisissä navigaatoreissa näitä voi itse lisätä csv tiedostosta, ja en olisi hirveen ihmeissäni jos jollain aikavälillä tämä tulisi myös mobiili puolelle. Oheessa linkki määriin tällä hetkellä: http://www.navigon.com/portal/system/modules/com.navigon.opencms.templates/elements/shop/productdetails_kartenabdeckung.jsp?width=790&height=476&windowClass=mapscoverage&produktId=9158152&mapCoveragePos=0

  Myös voisin muutaman lisäyksen tehdä siitä, mikä tekee Navigonin tuotteesta erilaisen verrattuna muihin vastaaviin tuotteisiin.

  1. Navigon ainoana valmistajana tekee tietokantaa siitä millainen kuljettaja juuri sinä olet. tässä on etuna se että ehdotetut reitit ja ajoajat ovat yksilöllisä eikä keskiarvoja muiden ajoista. (toki tätä dataa käytetään myös hyväksi.

  2. liikennetiedotteet, jotka jaetaan mobiilipäätelaitteiden käyttäjille (puhelinten) ovat sekoitus olemassa olevaa ns Destian dataa ja muiden Navigon Live (kännykkä ja live laitteiden+yhteistyökumppaneiden kalustoa) käyttäjien dataa. tällä voidaan raportoida ruuhkista muissakin pisteissä, kun vain kiinteissä mittauspisteissä.

  Meillä on lehdistö edustaja suomessa(Sampsa Koskenalho
  Press Contact NAVIGON Finland
  GCI Finland
  Annankatu 27
  00100 Helsinki
  +358 (9) 2527 7109), joka mielellään auttaa tulevaisuudessa myös sinua jos haluat laitteita tai softia testiin (siihen sinun tulevaan Galaxy ässään), mutta hädän tullen voit ottaa myös minuun yhteyttä.

  Jouni Virkkunen
  Key account manager
  Navigon AG

  PS. Laitoin kommentit vahingossa ekaks 151 jakson kommentteihin.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HessunKahvila #15HessunKahvila #15

Tervetuloa nojatuolimatkalle Pirkan Pyöräilyyn!! Maailman ensimmäisessä PirkanPyöräily-podcastissa tarjoillaan tunteita ja tuoksuja sekä raakaa puskemista ylämäkeen. http://www.pirkankierros.fi/ Kiitos Pialle tsemppauksesta!! 😀 Ja anteeksi kuulijoille kielenkäytöstäni paikoitellen. Se vaan otti niin koville