HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #166

HessunKahvila #166

HessunKahvila #166

Pahvikupit kahisevat, kahvila on jälleen tien päällä. Epistolassa nuijitaan pöytään mm. seuraavat:

– Nokia N9, Lumia
HTC Titan
– Samsung Galaxy Note
– Windows Phone 7 retki Meegon kautta Androidiin
– Pyöräilyä ja HAM touhua (Trek FX 7.3 Disc)
– Striimin mittaustauko

SE Pirkan Pyöräily jakso 🙂

Jne. Filosofiaa ja tuulettimen kohinaa, tervetuloa! Palautteet loosteriin.

1 thought on “HessunKahvila #166”

  1. Multa on lipsahtanut monta jaksoa ihan kuuntelematta. Laaduntarkkailun hengessä täytynee ottaa tulevana viikonloppuna podcast-maratoni eli itseäni luureista kiinni ja pakkosyötöllä viihdettä kumpaankin kuuntelukanavaan. Ihanaa Hessu että teet edelleen näitä ohjelmia. Mä tulen ensi kesänä käymään siellä sun podstudiolla, eiks niin? 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HessunKahvila #135HessunKahvila #135

Kahvilan isänmaallisessa itsenäisyysjaksossa päädytään jälleen valtavan interaktion kautta vahvasti minä-keskeiseen teknologiatarinaan ja horinaan. Ota kuppi kahvia ja istahda ”hetkeksi” seuraan. Agendallamme tänään… Ohjelmantekoa, harjoittelua ja vanitysöörtsiä harjoitetaan Raporttia pukkaa niin

HessunKahvila #91HessunKahvila #91

Tavallista asteen verran ronskimmassa meiningissä tänään mukana mm seuraavat: Herkkäkorvaisimpia kuuntelijoita kehoitetaan varovaisuuteen tämän jakson parissa Kahden viikon tauko on takana Kamoja kasattiin taas 5 minuuttia ennen lähetystä.. Eihän tämä

HessunKahvila #120HessunKahvila #120

Loistavan interaktiivisessa puhelintoivekonsertti-illassamme tänään hyperpitkä ympäristövartti ja paljon muuta. Puhelimet soivat ja kansat karkeloivat. Olipa täytteenä vähän tekniikkaakin. Tämä on jälleen kuultava, sillä tulihan se myös LIVEnä striimi.netissä. Tervetuloa kahville!