HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #166

HessunKahvila #166

HessunKahvila #166

Pahvikupit kahisevat, kahvila on jälleen tien päällä. Epistolassa nuijitaan pöytään mm. seuraavat:

– Nokia N9, Lumia
HTC Titan
– Samsung Galaxy Note
– Windows Phone 7 retki Meegon kautta Androidiin
– Pyöräilyä ja HAM touhua (Trek FX 7.3 Disc)
– Striimin mittaustauko

SE Pirkan Pyöräily jakso 🙂

Jne. Filosofiaa ja tuulettimen kohinaa, tervetuloa! Palautteet loosteriin.

1 thought on “HessunKahvila #166”

  1. Multa on lipsahtanut monta jaksoa ihan kuuntelematta. Laaduntarkkailun hengessä täytynee ottaa tulevana viikonloppuna podcast-maratoni eli itseäni luureista kiinni ja pakkosyötöllä viihdettä kumpaankin kuuntelukanavaan. Ihanaa Hessu että teet edelleen näitä ohjelmia. Mä tulen ensi kesänä käymään siellä sun podstudiolla, eiks niin? 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HessunKahvila #112HessunKahvila #112

Huhuu! Yllättäen, kuin salami kirkkaalta taivaalta, putoaa jälleen HessunKahvila tajuntaanne. Eihän sitä tänään pitänyt tulla?! Ei niin! Random -pujottelun erikois-lähetyksessä soitetaan tänään kolme kipaletta outoa musiikkia, lauletaan onnittelulaulua äidille sekä

HessunKahvila #105HessunKahvila #105

HeKan äärimmäisen pitkässä, mutta joskohta vauhdikkaassa teknohuumassa käsitellään jälleen monenmoista. Puhelimet, sähköpostit, foorumit ja skypet pärisevät niin livenä kuin asynkroniassakin. Jopa Japanilaiset artistit ottavat yhteyttä kahvilaan. Tällä kertaa aiheina ovat