HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #167

HessunKahvila #167

Lumia 800, haz it

Aamun epistola valkenee jo pitenevässä päivässä Jyväskylän lumisilla teillä seuraavasti:

– Lumia 800 in einen Kafe zu haben müssen gehen jetzt! 🙂
– Pyöräilystä, kuntoilluusiosta ja treenaamisesta
HAM -setuppi rakentuu pyörän päälle
Zoom H4n
– Windows Phone 7, iOS, Android ja business
Microsoft Lync
– Exchange ja Sharepoint
– Symbian on kehittynyt platform
– Pitäsköhän koittaa iOS:a taas?

Päräytä palautteet loosteriin.

1 thought on “HessunKahvila #167”

  1. Uusimman podcastin alkupään höpinät saivat kielenkantani irtoamaan ja ajattelin laittaa kommenttia kahvilan seinälle (vai mikä tämä onkaan).
    Ensinnäkin mitä tulee istumatyöhön, olen nyt itsekkin aloittanut työt, joissa joudun kok päivän istumaan koneen äärellä. Selkä ja hartiathan siinä jumiin menee. Onnekseni huomasin, että pöydät työpaikallani on sähköllä säädettävissä. Vaihtamalla pöydän korkeutta työpäivän aikana on jumit vähentyneet huimasti. Nykyään teenkin työpäivästä 30-50% pyötä ylä asennossa seisoen. Jos tällaiseen on mahdollisuus, suosittelen. Ja jos ei ole, niin kannattaa antaa työnantajalle palautetta. Tuolla saadaan sairaspoissa oloja vähentymään.
    Sitten vielä talvipyöräilystä. Yksi syy miksi pyörätiet on huonommassa kunnossa kuin autotiet on, se, että autot massallaan työntävät lunta pois ajoradalta, tätä ei polkupyörät tee. Ja jos ees taas työmatka pyörällä tuntuu pahalta, kokeile joskus mennä autolla töihin pyörä takakontissa. Sitten pyörällä kotiin ja aamulla pyörällä töihin. Näin saat pidemmän levon pyöräilyn välille, ja kamat saa liikkumaan autolla.
    Mutta eipä mulla muuta. Jatkan loppu podcastin kuuntelua.

    Ps. Sori huonosta kieliasusta ja typoista, yritin kirjoittaa paljon tekstiä kännykällä ennenkuin bussi matka loppuu.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HessunKahvila #79 (RE-Post)HessunKahvila #79 (RE-Post)

HessunKahvilan soittorasiamaisen atmosfäärin käsittelyssä tänään jälleen monimuotoista tarinaa. Ollos siis tervetullut! Teknologiasektori Ubuntu 7.10 ”Gutsy Gibbon” Leopardi loikkaa Led Zeppelin tulossa digitaaliseen jakeluun vihdoinkin Robotista aviopuoliso iTunes+ musan hinta putoamassa

HessunKahvila #145HessunKahvila #145

Kesäinen tuulahdus livahtaa ilmoille tällä kertaa Venäjän savusumujen täyttämästä ja tulikuumasta Jyväskylän keskustasta. Autostudion hämmentävässä tekniikkavyydhdissä polskien törmäilemme mm. seuraaviin tosiseikkoihin. Mystisen autostudion koelähetyssetuppeja ihmetellään, myös videolla Kahvilan Gadgetöörit ovat