HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #168

HessunKahvila #168

Huomenta jälleen lumisesta Ateenasta! Paperikuppi kainaloon ja pelkääjän penkille. Tuossa on, ole hyvä.

Antennit huurussa (-25C)

– Aamu alkaa aalla ja viherpiiperöllä jälleen
– Lisäaineet ovat terveellisiä, PLIM
– Lumihanki majailee pyörätiellä
– Stevia on luonnollinen…öö
– Jaksan lukea pitkiäkin juttuja (jaksan jaksan)
– Kahvilassa YT-Neuvottelut!
– Lauri lähetti palautetta (kiitos). Se kuuluu lopussa.
– lake.fm eiku lakefm.fi
Nokia Lumia 800 ja muut(kin) WP7 puhelimet saamassa uutta softaa (HeKa ideat käytössä)
– Lumia akkuhässäkkää
– Antenni putosi puusta, kannatusyhdistyksen katkettua. Liekö Kurre ollut asialla? (vaiko iso J?) 🙂
– Aukesiko, vaiko eikö auennut? -> kommenttia

Kommenttiloosteri on auki 24/7 blogissa. Audiopalautteet voi lähettää audiotiedostoina osoitteeseen palaute at hessunkahvila piste com. Myös videoterveiset ovat aina tervetulleita!

3 thoughts on “HessunKahvila #168”

 1. Ihan tiedoksi, että Pankakoski-Lieksa pyörätie on aurattu. Olin sotkemassa kotiin ja suoran päässä näytti outo valoilmiö. Luulin, että uhvot tuloo, mutta äkkäsin kuiteski, että helvetti sehän on aurarakkori. Nopeesti lumihankeen ja loppumatka oliki ku olis kesäiltana asvaltilla ajanu.

  siis jos talvipyöräilyä auratulla pyörätiellä kiinnostaa niin tie numero 522 nimi on Hattuvaaran tie niin alusta ekat 7km ovat nyt olleet aurattuna viime torstaista lähtien. Tosin säätiedotus uhkasi lumisateella tulevana keskiviikkona, joten olen nyt käynyt mankeloimassa tota 7km pätkää iltaisinkin – kun mikä on ihanampaa kuin pyöräillä auratulla talvisella pyörätiellä.

  Hattuvaarantie lähtee siitä kantatie 73 risteyksestä vain 99km Joensuusta. Kannattaisi nyt tulla varmaan kauempaakin ihastelemaan tota ihmettä.

 2. Vitsihän aukesi. Taitaa kevät olla jo niin pitkällä että antennit yrittävät maadoittaa itsensä kunnolla ennen kesän ukkosia. =) Oma HF-antennini on vielä kaupan hyllyllä. Totesin nimittäin tuossa syksymmällä että jos kerran Hessu Järvinen saa amatööriluvat, niin kyllä saan minäkin. Siitä olisikin pitkä ja surullinen tarina kerrottavana, mutta kerrottakoon se muualla kuin kahvilan kommenteissa.

  73 de OH7EAH

 3. Kiitoksia, kiitoksia ja vielä kerran kiitoksia pitkäjänteisestä podcästäyksestä. Hyvällä mielellä sujuu aamulenkit ja kauppareissut kun laittaa luurit korviin ja syventyy hessunkahvilan tunnelmaan, vaikka näin Take-Away meiningeissä.

  Uusien jaksojen introssa on esiintynyt uusi tunnari, esimerkiksi tämän jakson 168 alussa, jos ei sävelkorva pahasti valehtele tuo sama biitti on tuttu myös suomen Diilin introsta. Olen jo useamman viikon pohtinut mikä biisi onkaan kyseessä, olen yrittänyt kaivaa tietoa SoundHoundista(joka on muuten aivan loistava softa) ja foorumeilta, mutta vastausta ei ole vielä löytynyt. Onko kyseessä joku mäkkisoftan mukana tullut pätkä vai mikähä?

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HessunKahvila #148HessunKahvila #148

Illan äänennopeassa multimediahärdellissä käsitellään mitä monimuotoisemmat aiheet urheilusta sähkörumpujen kautta maailmankaikkeuteen ja äänikirjoihin. Palautteita ja livekeskusteluita ei tälläkään kertaa unohdeta. Kaikki tämä tunnissa, videossa ja äänessä. Tämähän se on taas