HessunKahvila HeKaTV,HessunKahvila HessunKahvila #173 (Video)

HessunKahvila #173 (Video)

Tässä jaksossa: Kesäterveisiä Kahvilasta ja SRAL kesäleiriltä. Ohjelmassa luodaan erinäisiä katsauksia myös ”hieman” vaiheessa olevaan studioon, antenneihin, HeKan lähetysautoon ja terassille. Kaikenlaista kummaa on siis tiedossa jälleen kerran. Tervetuloa kyytiin!

Kommentit ja tarinat paluuloosteriin komenttiosiossa

Video kuvattu ja editoitu iPhonessa (4S). Julkaisu tehty tietokoneella (vaikka videossa arvioidaankin muuta). Julkaisuprosessissa oli monenmoisia kiemuroita, mutta tästä lisää vaikka seuraavassa jaksossa. 🙂

4 thoughts on “HessunKahvila #173 (Video)”

 1. HD-kuvaksi oli kyllä tosi räkäistä laatikkoshowta. ts. Tekniikan pitää vielä kehittyä, jotta tulisi valmiiksi.

  Seuraavaksi tietenkin tulee kännyköihin stereo-kuva, jota 3D:ksikin kehutaan.

 2. HD kuva ihan on, leikkaukset ja panoroinnit hieman lian nopeita.

  Videota ei vissiin oltu sen enempää tuotettu vaan menty flowlla eteenpäin ja kuvattu mitä tuli mieleen. Muta noista nyt kuvatuista voisi tehdä eriksen teemajaksot esim QTH:n rakentamisesta oma sekä miten workin mobile HF:ää.

  Jatka samaanmalliin ei suomessa ole liikaa podcaastien tekijöitä (ainakaan laadukkaita) liikaa.

  73,

  Jyrki

 3. On sulla Hessu pelit, pensselit, sudit ja vehkeet. Ensi kesään mennessä on auton katto kuin piikkisian selkä, mutta yhteydet sitä luokkaa että kansainvälisen katastrofin sattuessa YK kyselee Hessua toimimaan viestikeskuksena. Kiitos Hessu että teet edelleen ohjelmia. Tehdäänkö sinne sun päämajaan turisteille kiertokäyntejä?

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post