HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #176

HessunKahvila #176

HeKan rinnakkaislähetys radiolandiasta. Pulinaa ja vilskettä!

2 thoughts on “HessunKahvila #176”

  1. Moi

    Hienosti toimii tuo sun nauhoitus setuppi. Oli taas pitkästä aikaa virkistävää kuunnella kahvihetkeä ja tälläkertaa ten sen itsekkin autossa työmatkalla.

    73´

    Jyrki

  2. Koska Hessu vierailee puhujainkulmassa? Olisi varmasti mielenkiintoista kuunneltavaa. 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HessunKahvila #102HessunKahvila #102

HeKan suuressa Setämies-spektaakkelissa vastataan jälleen kimurantteihin, joskohta ajankohtaisiin kysymyksiin. Kuulet tässä lähetyksessä totuuksia mm. BigBrotherista, Noise Cancellingista, Setupeista ja työstä. Myös outoja teknologiauutisia käsitellään ja LIVE -keskusteluita käydään. Frameworkit pirisevät

HessunKahvila – VidBit #4HessunKahvila – VidBit #4

Tämä on HessunKahvilan videopodcast (VidBit) numero 4. Tervetuloa Downhillpyöräilyn ihmeelliseen maailmaan 🙂 Tämä video on kuvattu Jyväskylässä Downhill SuomiCupin Laajavuoren osakilpailussa 17.6.2006. Videossa mukana myös Nauris Larmaniksen haastattelu (Latvia). Erityiskiitokset

HessunKahvila #108HessunKahvila #108

Applen nopea toiminta power brickin kanssa aiheutti hämmennyksen ja luovuuden puuskan. Luovuus purkautui jälleen kokeellis-induktiivisen ad-hock härdellin muodossa. Tämä on jakso, jota ei alunperin pitänyt tehdä, mutta tehtiin kuitenkin. Keräilyharvinaisuus