HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #177

HessunKahvila #177

Huhhelletta! HeKan aamuturbulentti rinnakkaislahetys yllatti jalleen autoilijat. Lautasella tanaan mm. iPad mini, Kindle Paperwhite, pullamosso ja radioita. Kuinkas muutenkaan, kuin aanta kohti!

3 thoughts on “HessunKahvila #177”

  1. Kiitos kahvihetkestä Hessu.

    Mitä noihin analyzaattoreihin tulee niin suositelen sellasta miniVNA purkkia joka voi kytkeä tietokeoneeseen kiinni. Ja jos haluat sen portaabelisti käyttöön niin sullahan on se 99e android tabletti johon löytyy tuolle jo softakin.

    http://miniradiosolutions.com/

    P.S. Miten muistat onko mun koolissa 1 vai 2 niin muistelet vaan kuinka mones pääkaupunki Turku oli ;)?

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HessunKahvila #108HessunKahvila #108

Applen nopea toiminta power brickin kanssa aiheutti hämmennyksen ja luovuuden puuskan. Luovuus purkautui jälleen kokeellis-induktiivisen ad-hock härdellin muodossa. Tämä on jakso, jota ei alunperin pitänyt tehdä, mutta tehtiin kuitenkin. Keräilyharvinaisuus

HessunKahvila #24HessunKahvila #24

Tässä jaksossa käsittelyssä mm. seuraavat kokonaisuudet ja THE DEEP PURPLE!! Palauteloosteri Ison-Jussin feed-raportti Hannun posti podcasteista, taustamusasta ja musan tekijänoikeuksista (www.shsweb.fi) Keski-Suomalainen tarinoi nettiradiosta (pieni asiavirhe mikseri.nettiin liittyen) PowerGramo -Podcast/Skype