HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #179

HessunKahvila #179

PikaKahvilan epistolassa tanaan:
– Luistoa selkaan, pitoa harmooniin
– Kevat ja kuntoilu
– Polar H7, RS800CX, RCX5, G5…
– Beat ja Pers trainer

1 thought on “HessunKahvila #179”

  1. Kiitoksia taas hyvästä jaksosta! Nämä kuntoiluhommat ja laitteet kiinnostaa itseänikin. Niihin liittyen pitikin heittää yks suositus. Törmäsin joku aika sitten tällaseen iOS softaan ku You Are Your Own Gym. Tuossa ohjelmassa on valmiiks tehty neljän eri vaikeustason lihaskunto-ohjelmat ja kaikki liikkeet on sellasia että ne pystyy kotona (tai reissussa jne.) tekemään. Lisäks tossa voi tehdä omia treeniohjelmia tai antaa tuon arpoa sulle vaikka 20 tai 45 minuutin treenin. Kaikista liikkeistä on video opastus ja tuo ohjelma on muutenkin harvinaisen hyvin toteutettu. Hinta oli jotain parin kolmen euron kieppeillä. Tuohon liittyy lisäksi vielä saman niminen kirja, jonka voi ostaa esim. iBookstoresta. Muistaakseni maksoin noin kympin. Koko homma vaikuttaa ehkä ensi silmäykseltä joltain perus ostos-tv huijaukselta (tyyliin Abtronic), mutta oman kokemuksen perusteella voin sanoa että tuo toimii erittäin hyvin. Treenit on lyhyitä ja tehokkaita. Itse ainakin tuun säästämään tolla aikamoisen tukun rahaa kun ei välttämättä tarvi enää kuntosalikortteja hommailla jatkossa.

    Tässä vielä linkit tuohon ohjelmaan ja kirjaan:
    https://itunes.apple.com/fi/app/bodyweight-training-you-are/id416981420?l=fi&mt=8
    https://itunes.apple.com/fi/book/you-are-your-own-gym/id420440900?mt=11

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HessunKahvila #147HessunKahvila #147

Kahvilan studioiltamat ovat täällä taas! Voi hyvänen aika ja Evernote -biisi sentään … Tervetuloa kyytiin: Live on jälleen omituista ja arveluttavaa. Väkeä ramppaa ovista ja ikkunoista. Tehdäänpä jopa audiopalautteiden maailmanennätyskin.

HessunKahvila #71HessunKahvila #71

HeKassa tulikuuman studion tummassa paahdossa ovat jälleen seuraavat tosiseikat tapetistossa. Seikkaperäiset shöynöytsit Kampeamalla liikenteeseen Viestit vilistävät ruudulla. Rock! Teknologiasektori N800 ja Skype, valtavan mahtavaa Muutkin hulluja, kuin Apple-ihmiset? http://www.ezmo.com/ Kaunis