HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #180

HessunKahvila #180

HeKassa tanaan:
– Aikajanan pyorittelya kellotaulussa
– Kuntoilua auringossa
– Polar RCX5 ja protokollat
– Jawbone Up
– Fitbit Flex
– Rnet toimii
– Ennen tosi, nykyaan jyrkka ehka

6 thoughts on “HessunKahvila #180”

  1. Asensinpa kahvilan sivullekin kokeellisen FB härvelin. Tämä kommentti on jätetty sillä uusimpaan jaksoon. Toimiiko..toimiiko..kuuntelen?

    1. Sanoin hölinässä muuten ihan päin väärin väärin, että "kenelläkään ei ole näitä härveleitä tuttavapiirissä" .. onpas..kuten korjasinkin osittain, mutta silti se oli väärin 🙂

    2. Niin se mitä olin sanomassa, kun puhelu katkaisi ajatuksen, oli se että terveys suositus on 10.000 askelta päivässä.. ja sen voi asettaa tavoitteeksi itselleen softiin ja koittaa sitten tavoitella sitä..

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HessunKahvila #116HessunKahvila #116

HeKan pläjäyksessä tällä kertaa mukana: Retkiluistelu -fiilistelyä ja vapaalaskua jäällä Steve Jobsin tilanne ja sen vaikutukset (Gizmodossa ollut juttu ja video) Linkit viuhuvat HeKan Floobs -kanavalle (tinyurl.com/hekafloobs) Ubuntun kehittäjäviikko 19.1.-23.1

HessunKahvila #63HessunKahvila #63

Lähetys ennen jännittävää Suomen kultafinaalia. Kupit kilisee ja tuopit kolisee. Tervetuloa! Ohjelmassa tänään Bruce messissä Hyvää ätienpäivää! Kiirettä pitää, mutta ehdin sentään. Käsikirjoitusta ei ole. Suomen peliä jännitetään ja pikaviestit

HessunKahvila #153HessunKahvila #153

Jakson kansikuvan nappasi shown tiimellyksessä jussij 🙂 HeKan vuosi 2011 pamahtaa käyntiin tuhdilla tömäyksellä teknologiaa ja lifestyleä. Ohjelman epistolassa tälläerää mm. seuraavat kokonaisuudet: – Säätö on ikuista, mutta softa päivitetään