HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila#181

HessunKahvila#181

Tallakertaa liverrysta ukkosen, rankkasateen ja rakeiden saestyksella. Kokemuksia Jawbone Up -rannekkeesta ja sen sellaista. muista tahdittaa iTunes! Korjaa blues.

4 thoughts on “HessunKahvila#181”

 1. Helou hessu.
  Kerroppa tyhmemmälle ostoksen ratkaiseva tieto:
  jos haluaa jawbonella tallentaa lenkkinsä, niin pitääkö kännykän olla mukana taskussa että saisi
  datan kännykkään…

  ai niin, höpöttele tänne nettiin useamminkin 🙂

  1. Moi Pertti,

   Kännykkää ei tarvitse kuljettaa mukana, jos / kun Jawbonea käyttää. Kännykkää tarvitaan vain kun data siirretään rannekkeesta tarkasteltavaksi ja talletettavaksi pilveen ja kännykkäsoftaan. Eli dataa voi tarkastella vain kännykässä, mutta se kerätään rannekkeella. Kännykän voi siis vaikka jättää yöpöydälle ja heilua päivän. Illalla sitten sujauttaa rannekkeen kuulokerööriin kännykässä ja kas..data on hienoina graafeina siinä näytöllä. 🙂 Sama pätee myös muissa rannekkeissa, kuin Jawbonessa, joskin esim. Fitbit Flexissä tiedon siirto tapahtuu bluetoothilla, joka tuo hommaan oman mausteensa (voi vissiin seurata vaikka lennossa datan kertymistä kännykän näytöltä jne.).

   1. …niin juu ja pitää yrittää tiuhentaa tahtia lähetyksissä. Salaa muuten aloitinkin jo seuraavan jakson nauhoittamisen…kuulette siitä kyllä ”lähiaikoina” 🙂

 2. Hessun koivessa oli jossain vanhassa jaksossa juoksuvamma (joku faskiitti) sellanen rasva kudoksen tms kipeä ”ärsyyntymä” Juokseekos Hessu enää? Hessu hiplaa vaan kaikkea kuntoiluun liittyvää elektroniikkaa mutta ei ota hölkkä askeltakaan 🙂 Viimeisin todiste siitä että kannattaa pitää oma GPS laite ranteessa kun juoksee oli HCR puolimaraton.Reitti oli alimittainen, useat GPS käyttäjät siitä marmattivat,järjestäjä avasi palaute sivun jossa todettiin ja todetaan varmaan vieläkin, että juoksit puolimaratonin, onneksi olkoon! Ja katin kontit.SUL mittasi reitin GPS käyttäjien palautteen perusteella ja oli 400m lyhyt. Käsitteleppä joskus GPSmatkamittaus ja nopeustarkkuuteen liittyvää ”matematiikkaa” 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HessunKahvila #200HessunKahvila #200

Puhujainkulma jäi tauolle Voisko Facebookista jäädä pois? Ennen oli Internenttikin HTMLää MIT Technology Review artikkeli Neil Postman Are We Amusing Ourselves to Death Part I, Dec. 1985 (Video) ..se olikin