HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #185 (re-post)

HessunKahvila #185 (re-post)

Tässäpä vihdoin kokonainen versio jaksosta #185..lataaos luuriin (aiempi postaus oli keskeltä poikki)

Oli synkkä ja myrskyinen yö..paitsi, että ei ollut niin synkkää..eikä myrskyisää. Tarkalleen ottaen ei ollut myöskään yö. Hyinen marraskuu oli kuitenkin ja mies syöksyi läpi tummenevan yön kohti valon kaupunkia, Jyväskylää. Mainittiinpa tarinassa myös Nokia N1, vaikka siitä ei mitään tiedettykään. Puhuttiinpa illan kajossa viljalti myös Lumiasta ja Windowsphonesta. Ekosysteemit ja sen sellaiset saivat myös kielenkannat kirpoamaan jälleen kerran. Niin ja mainittiinhan siellä myös iPhone ja Applen kehno laatu. Mitä ihmettä?!!=1=!

Ottaos siis mukava asento nojatuolissa ja paakkelssia kainaloon. Etukäteislegendaarinen HessunKahvila on jälleen kuuloaistimuksesi ulottuvissa. Nupit kaakkoon ja palautteet loosteriin. 5..4..3..2..1..HEKA!

2 thoughts on “HessunKahvila #185 (re-post)”

  1. Kiitos komeasta pätkästä. Hessunkahvilaa kuunnellaan Kiinassakin (työkeikalla) 😉

  2. Olipahan muuten kohtalaisen kivaa kuulla sustakin taas välillä! HeKa since openSUSE 10.2 – and counting… 😉

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HAB #2HAB #2

Audioblogauskokeet jatkuvat. Nyt testataan myös materiaalin laajamittaisempaa syndikointia. Tälläkin kertaa unista höpinää eri aiheista. Muistathan kommentoida lähetystä. Ohjeet audiossa. Mobile post sent by hessuj using Utterz.  Replies.  mp3