HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #194

HessunKahvila #194

Asiaa älykodista. Avainsanat: #philips #hue #zigbee #kyberturvallisuus #älykoti #iot #nexa #tellstick

Tutkimuspaperossi Zigbee haxoroinnista: https://eprint.iacr.org/2016/1047

2 thoughts on “HessunKahvila #194”

    1. Kiitokset tästäkin kommentista. Nyt on tämäkin jakso postattu uudelleen ja koko pläjäys on kuultavissa. Toivottavasti onnistuu ladata uudelleen soittopeliin. Oli näköjään vähän puhelintuotantosoftan renderöinti yskähdellyt. 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

Taskulähetys #1 – Nurmes 4.6.2016Taskulähetys #1 – Nurmes 4.6.2016

TaskuLähetys kävi Itä-Suomalaisilla radioharrastajien kesäpäivillä Nurmeksen Höljäkässä 4-6.6.2016. Viitisenkymmentä eri tavalla radion kanssa harrastavaa kokoontui Pohjois-Karjalassa Nurmeksen vanhassa metsämiestyökodissa Höljäkässä kesäkuisena viikonloppuna. Nyt vuosittaisena tapahtumana kymmenennen kerran toteutetun kokoontumisen järjesti