HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #202

HessunKahvila #202

Aamun huminassa ainakin seuraavia lähetelajeja
SDR ja HAM radio horinaa
DXPATROL
IC-7300
DX-kuuntelu
Muisiinpanot ja tekemisen sietämätön keveys
iPad Pro ja Apple-pensseli
Apple Watch 2
Mekaaniset kellot
Se peruutustutka on minun

2 thoughts on “HessunKahvila #202”

  1. Mitä ihmettä Hessu, oletko sää tullut takaisin? Vai oonko mää ollut poissa ja sää oot koko ajan ollut paikalla? Hä, mitä täh?

  2. TJH nämä ensireaktiot tiivistikin jo. Tässä kuunnellaan viimeisen 18 kuukauden jaksoja alta pois illan ratoksi. Kyber kyber! (Otan siis kuulumisia vasta alusta asti kiinni) Katsotaan, mitä keksit tähän mennessä sanoaksesi, ja siitä sitten kehitellään lisää puheenaiheita. Varsinaisia hääns on -kursseja en ole itse päässyt vastaavista asioista käymään, lähinnä jotain teoreettisempia kursseja. Kesätyökaverit olivat tuossa sen verran innoissaan vastaavista aiheista, että termit ja toiminnot ovat kuulopuhetasolla tuttuja.

    Kiitos feeniksin lailla uudelleensyntymisistä, jatka hyvään malliin!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HessunKahvila #71HessunKahvila #71

HeKassa tulikuuman studion tummassa paahdossa ovat jälleen seuraavat tosiseikat tapetistossa. Seikkaperäiset shöynöytsit Kampeamalla liikenteeseen Viestit vilistävät ruudulla. Rock! Teknologiasektori N800 ja Skype, valtavan mahtavaa Muutkin hulluja, kuin Apple-ihmiset? http://www.ezmo.com/ Kaunis