HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #210

HessunKahvila #210

HessunKahvila #210 post thumbnail image

Niin pärähtää epistola päivän jälleen ilmoille ja kansa rientää hollille. Leivonen kesäilmassa leikkiä lyö, on sydäntalvi.

  • Polar vs Garmin battle käynnissä jälleen
  • EPOC vs TRIMP pseudotieteellistä analyysianekdoottia
  • Vuoden 2019 pyöräilytapahtumia ja erilaista asetantaa
  • Makaa kuin gradun tekijä
  • DayOne ja Calm pitävät kahviloitsijan tietoisena tai sitten eivät

Palauteloosteri odottaa viestejänne osoitteessa, joka sanotaan ohjelman lopussa (kjäh, nerokas spämmiansa).

1 thought on “HessunKahvila #210”

  1. No näitähän nyt pukkaa tasaisella tahdilla tulemaan Todella hyvä jakso ja juuri samaa pohdintaa käyn itseni kanssa. Fenix 5 ranteessa V800:sen jälkeen ja Vantage V houkuttaisi ihan hitosti. Ja kun mainitsit, että käyttääkö huiput nuita palautumisen seuranta featureja, niin jossain haastattelussa Krista pärmänkoski ja Iivo niskanen sanoivat tekevänsä joka aamu ortostaattisen testin joka synkkautuu sitten suoraan valmentajalle.
    Ps. Ei pystynyt vastustamaan, Vantege tilattu.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HessunKahvila #175HessunKahvila #175

HeKan epistola meinaa olla HAM, mutta kaantyy kirjallisuusvartiksi (joka kestaa puolisen tuntia). Avainsana tanaan on Kindle Paperwhite. Immersion reading: http://youtu.be/gYsIvAwRLOA W​hispersync for voice: http://youtu.be/ujWsgmdal58 S​amuel L Jackson (3.06 kohdalta) http://youtu.be/aBmTtj-uzLQ

HessunKahvila #103HessunKahvila #103

Tämänkin jakson sinulle tarjoaa www.tvkaista.fi 2-viikon ilmainen testijakso täältä Muista myös muut HeKa tarjoukset. HeKa-härdellissä mukana tällä kerralla mm. seuraavat sisällöt: – Live keskusteluita kahvilan kävijäin kanssa – Google Chrome