HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #211

HessunKahvila #211

HessunKahvila #211 post thumbnail image

Auringon kilo, tuo aikamme ilo. Niin on silo myös HeKan filo, joka luukkuunne näin napsahtaa. Runebergiläisessä epistolassa tänään mm. seuraavia aihealueita:

Muista palauteloosteri! Ohjeet ohjelman lopussa.

1 thought on “HessunKahvila #211”

  1. Talvi on väistynyt ja uusi kevät alkanut! Hankien alta puskee HeKa-jaksoja jatkuvalla syötöllä, mikä on vain hyvä juttu.

    Pyöräilystä tuli mieleen juoksu ja juoksusta zombiet (kaksinkertainen aasinsilta). Oletko koskaan kokeillut Zombies, Run! – peliä (https://zombiesrungame.com/) tai vastaavaa? Tuo kuulostaa tavallaan mielenkiintoiselta, mutta toisaalta sellaiselta mistä alun jälkeen katoaa viehätys ja appis jää laatikkoon pölyttymään.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HessunKahvila #98HessunKahvila #98

Tänään ollaan tienpäällä. Tai oikeammin Jyväskylän paikallisradion syntysijoilla. Uusia aaltoja kokeillaan ja säätöä viritellään. Keskustelu käy myös tuttuun tapaan vilkkaana. Astuhan puotiin, ota kuppi kahvia ja let it flow… Tarkemmat

HessunKahvila #76HessunKahvila #76

Jälleen kerran kiireisen viikon kova ilta HessunKahvilassa. Kahvipannut kohisevat ja ihmismassat pulisevat. Tekniikkaongelmien säestäessä etenemme Suomen Ateenan kuulakkaassa syys-saaristossa. Kyläilty on, veneilty on sekä syöty, juotu ja iloittu. Nyt on