HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #214

HessunKahvila #214

HessunKahvila #214 post thumbnail image

Agenda

 • Yale (doorman) (linkki)
 • Kevät tulee! TREK Domane SL 5 Disc odottelee tuolla ”naulakossa”
 • Veloviewer (linkki)
 • Trainingpeaks, Polar Flow (season planning), palautuminen
 • Tutkimussuunnitelma
 • Applen uudet julkaisut

Palauteloosteri

Mm. Teme päristelee lumilingolla kahvilaan ja paljon muuta. Tavoitat loosterin osoitteessa hessunkahvila at gmail piste com. Myös blogin kommentointi ja YouTube kommentit ym. ovat suotavia menetelmiä. Audiotarinat ja -palautteet ovat myös erittäin tervetulleita.

Linkkejä

 • http://oh8stn.org
 • https://revonte.com
 • https://www.moodmetric.com/fi/tuotteet/
 • https://ouraring.com/uni-ja-oura-alysormus/


2 thoughts on “HessunKahvila #214”

 1. Osta vaan se Polar
  Olet varmaan huomannut H10:n ant+ tuen ?
  Tuostahan voisi myös spekuloida, että tulisiko tuki myös vantage sarjaan…
  Oura sormuksesta sen verran, että itsellä ollut nyt 2 vuotta käytössä ja palautumisen ja unen seurantaan ihan ykkönen. Itseasiassa sormesta saa yli 50% paremman signaalin verrattuna ranteeseen ja sen takiahan esim. sairaalat mittaa sen sormen päästä sillä mokkulalla. Samasta syystä ouran akun kesto on 5-6 päivää, kun signaali on vahvempi. Tosin tuostahan tulee taas yksi sovellus lisää mitä seurata, mutta kun sitä yhtä täydellistä laitetta ei tahdo olla. Apple Health integraatio löytyy myös.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HessunKahvila #131HessunKahvila #131

HeKan vauhtipyörä rullaa ja LIVE lähetys on vain näköradio. Kuumaakin kuumemmassa syksyn illassa epistola näyttää tällä kertaa tältä: Mesenaatteja tulee lisää!! YAY! BaseBalls rulettaa www.thebaseballs.com Mänttä-Vilppula hakee kaupunginjohtajaa, hae tästä

HAB #2HAB #2

Audioblogauskokeet jatkuvat. Nyt testataan myös materiaalin laajamittaisempaa syndikointia. Tälläkin kertaa unista höpinää eri aiheista. Muistathan kommentoida lähetystä. Ohjeet audiossa. Mobile post sent by hessuj using Utterz.  Replies.  mp3

HessunKahvila #11HessunKahvila #11

HIIHOO!!! Maailman-sensaatio ja ensi-ilta on täällä! Tämä on HessunKahvilan #11 jakso ja MAAILMAN ENSIMMÄINEN suomenkielinen podcast, joka on tehty pyörän selässä. Räkää..hikeä ja kummia juttuja…Ei tästä voi enempää kertoa. Tämä