HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #253 – Test 123

HessunKahvila #253 – Test 123

HessunKahvila #253 – Test 123 post thumbnail image

Glada Wappen! HessunKahvilan wappupäräys putkahtaa ilmoille pyytämättä ja yllätyksenä, kuin wappusatanen julkimon suupielestä. Testikuva on kirkas ja metronomin tikitys kuuluu molemmista kaiuttimista. Ota paakkelssia ja pistäös kuunnellen. Siinä ei kauan nokka tuhise.

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/hessu-jrvinen8/message

2 thoughts on “HessunKahvila #253 – Test 123”

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HessunKahvila – Testi 1HessunKahvila – Testi 1

Ja testailu eikun jatkuu. Tällä kertaa massiivisessa testinumerossamme aiheena on äänipodcastin julkaiseminen omassa podcast -syötteessä, mutta käyttäen Podshow -julkaisualustaa. Ohjelma on myös tuotettu PC -ympäristössä toimivalla CastBlaster -ohjelmalla, jonka ilmaisen