Yhteys

Update 18.6.2013
Kahvilan siirryttyä viimevuosina mobiiliin ohjelmatuotantoon, on palautekanavien koostumus hieman muuttunut. Ennen niin aktiivinen LIVE -lähetyksen puhelinlinja on disabloitu, koska lähetykset ovat asynkronisia luonteeltaan. Voit kuitenkin kommentoida lähetyksiä kahvilan sivuilla normaaliin tapaan. Uutena mahdollisuutena myös Facebook tunnuksien käyttö kommentoinnissa. Yay! 🙂 Mikäli kahvila palaa live lähetysten kummalliseen maailmaan, aktivoidaan alla näkyvät metodit myös tuolloin. Puhelin numero saattaa tuolloin tosin muuttua.

HessunKahvilan hyperaktiivisen multimedialähetyksen tavoitat helposti ja monin tavoin. Voit osallistua halusi mukaan joko suoraan LIVE -lähetykseen (katso kalenteri) tai ”asynkronisesti” jättämällä viestin ohjelman vastaajaan. Vastaajaviestit soitetaan myöhemmin lähetyksessä.

Sekä puhelinnumero, että Skype -toimivat samalla tavalla. Voit siis valita itsellesi kätevimmän tavan ottaa yhteyttä kahvilaan!

Skype-nimi: hessunkahvila Call me!
Puhelinnumero: (03) 7411 8559

3 thoughts on “Yhteys”

  1. Hei,

    Sivuillanne http://podcast.hessujarvinen.com/2006/03/ oleva linkki Navicore.fi sivustolle kannattaa poistaa, sillä se ohjaa jollekin todella hämärälle pikavippisivustolle!?

    Ei varmaan sovi teidän imagoon mainostaa pikalainoja =)

    Tuo linkki kannattaa poistaa jo pelkästään sen takia, että sieltä voi saada vaikka mitä viruksia ja haittaohjelmia.

    1. Kiitos tiedosta! Linkki poistettu. Näköjään Navicore -yhtiön domain on siirtynyt muihin tarkoituksiin. Ammoin se oli ensimmäinen autonavigointiohjelma kännykässä. Siihen tuo linkki vuonna 2006 liittyi. Näin se kehitys kehittyy.

  2. Onks tää ihan kuallu koko hessun kahvila? Hessun kaffila -podcäst on kuulunut kesäisin iPodini ja sittemmin eri älykännyköiden kautta, viihdyttäen pitkiä juoksulenkkejäni. Myös maratoneja olen juossut hessun kaffilaa kuunnellen. Urheileekohan Hessu? Nimimerkki: Äly ny kuitenkaan julkaise mun nimeä, nääs.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.