HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila – Vidbit #6 JOOST

HessunKahvila – Vidbit #6 JOOST

Kahvilassa viimeaikoina vallalla ollut ohjelmatykitys se vain jatkuu ja jatkuu ja…

Tällä kertaa vuorossa on audion sijasta video-ohjelma, eli VidBit. Kyseessä on Suomen ensi-ilta, jossa esitellään se kaikkien odottama, median pyörittämä ja HessunKahvilan testaama Joost -videopalvelu. Oleppa siis hyvä ja hyppää mukaan uuden television ihmeelliseen maailmaan. Video löytyy myös YouTubesta, HesunKahvilan Tube-fiidistä (http://www.youtube.com/hessunkahvila).

Keskustelu aiheesta jatkuu paluukanavassa ja puhelimessa. Anna soittaa! (03) 7411 8559

Related Post

HessunKahvila #167HessunKahvila #167

Aamun epistola valkenee jo pitenevässä päivässä Jyväskylän lumisilla teillä seuraavasti: – Lumia 800 in einen Kafe zu haben müssen gehen jetzt! 🙂 – Pyöräilystä, kuntoilluusiosta ja treenaamisesta – HAM -setuppi