HessunKahvila #189 – Applenpalvelus070916

Se on etukäteislegendaarinen, autenttinen ja leikkaamaton. Mikä se on? No sehän on tietenkin HessunKahvilan syväanalyysi ja livetallenne Applen 07.09.2016 iPhone 7 key note – tilaisuudesta. Studiossa asiaa kanssani askaroimassa ja kahvia särpimässä Erkka (www.puhujainkulma.com).

Osallistu keskusteluun palauteloosterissa, eli jakson kommenteissa tässä alla tai osoittessa palaute at hessunkahvila piste com. Siellä se tarina on.

HessunKahvila #189 – Applenpalvelus070916

 
 
00:00 / 2:35:48
 
1X
 

2 kommenttia artikkeliin ”HessunKahvila #189 – Applenpalvelus070916”

  1. Olipa hauskaa kuunneltavaa. Samalla laiton appleTV:stä kuvan pyörimään suurinpiirtein samaan tahtiin jälkikäteen kuunneltuna.

    Melkein kuin olisi ollut kaffilan nurkassa hiljaa kuuntelemassa.

  2. erittäin viihdyttävä kokonaisuus ja kiva kuulla vaihteeksi Hessunkahvilaakin – pitkästä aikaa! toivottovasti jatkoa seuraa juuri Applen julkistuksien suhteen koska muut (= kritiikkiä muiden suomalaisten teknologiapodcastien suuntaan) eivät sitä tee ja Hessua ja analyyttistä Erkkaa yhdessä on hauskaa kuunnella.

Kommentointi on suljettu.