HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #21 – SpeakersCorner #8

HessunKahvila #21 – SpeakersCorner #8

Suuressa ja intomielisessä Apple WWDC- ja avautumisjaksossamme tänään mm. käsin koodausta ja muuta kummallista…

Scull Candy (http://www.skullcandy.com/)
Nokia N80, Communicator ja muut (www.nokia.fi)
Podcast hakemiston kuulumiset (www.podcasthakemisto.net)
Kuvaruutujen kaappailua (SnapzPro)
(www.ambrosiasw.com/utilities/snapzprox/)
Videotutoriaalit
Pdocastin tekeminen Macilla, Pcllä ja Digitaalinen Lifestyle…ja miten sitä tulisi elää..
Ableton Live (http://www.ableton.com/)
Pro Tools (http://www.digidesign.com/)
Varmuuskopiointi
Podcast Awards, 76% RSS -syötteistä väärin
Podshow kaappaa jälleen. Nyt videoita
Onko ohjelmamerkinnöissä (Show notes) mitään järkeä
Liikennevalojen napit
iChat taustakuva, Leopard ja muut WWDC -seurannassa olleet asiat
..ja Skype kaatuilee

Mukana tällä kertaa
Hessu, Henrik, Ville sekä Jani

Uusi intro ja outro, by Henrik. Tänks!

4 thoughts on “HessunKahvila #21 – SpeakersCorner #8”

 1. Tulin vastavierailulle, kiitokset kommenteista, varsinkin audiosellaisista, hehe. Eilen nauhoitettiin Naurispajan uusi jakso, jossa mä paahdoin aika tavalla mm. RSS-feedin tekemisen helppoudesta (jaksaakohan kukaan kuunnellakaan). Eilinen Speaker’s Corner oli meinaan mielipiteitä kirvoittava, kiitokset siitä! Teillä alkaa olla hyvä konsepti kasassa. Saas nähdä uskaltaako siihen mukaan tällaset epätekniset-mac-rajoitteiset tyttöihmiset…

  Rokrok.

 2. Pitipä tännekin hehkuttaa: Paras ohjelma suomalaisessa podcastin historiassa. Syyn siihen löytää itse kukanenkin kuuntelemalla ohjelman. Suosittelen.

 3. Terve vaan molemmille!

  Mukava kun taas tulee kommentteja tännekin. Ihmettelinkin jo, että mikäs se oikeen vaivaa kun blogin kommentit on hävinneet 🙂 MyChingolla saa jättää myös HK:lle viestiä. Se on kätevää ja helppoa. Eikä tarvi valmistella. Senkun antaa soittaa vaan.

  Hyvä myös, että tarinointi kirvoittaa ajatuksia. Se on tarkoituskin 🙂 Ehkä hieman kärjistetysti otimme tosiaan tohon fiidi asiaan. Eihän tuo toki kovin vaikeaa ole, mutta ei se ole myöskään ”paina-nappia” -helppoa, jota sen tulisi ehkä olla, että se tavoittaisi kaikki tekijät. Kaikki eivät kuitenkaan viitsi puuhastella XML -datan parissa, vaikka se perus tekstitiedosto juttua onkin… Mutta hyviä vinkkejä Naurispajassa uusille podcastaajille. Toivottavasti saamme yhä lisää väkeä ”skeneen” neuvojenne luotsaamina.

  Ja Juhalle kiitos hehkutuksesta myös täällä kommenteissa! Kovin on yleviä sanoja…ihan tässä pian ylpistyy …entisestään 🙂 Oli muuten vähän säröä paikoin toisin, tuossa lähetyksessä sorry siitä. Vähän innostuin huutamaan ja gainia laittamaan, mutta sitähän sattuu.

 4. Hauska kuulla että ohjelma on kelvannut kuulijoille noinkin hyvin. Minulle tuosta jäi vähän sellainen fiilis että meniköhän minun Cranky Geek-habitukseni jo vähän ylikin. Olin aika huonolla tuulella sinä päivänä.

  Mutta kova on meininki. Tästä on hyvä jatkaa. Tämä on nykyiseltään milteinpä hauskin podcast mitä tulee tehtyä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post