HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #151 (radio)

HessunKahvila #151 (radio)

Kahvilan näköradiomies seikkailee jälleen ohjelman radio-versiossa. Tällä kertaa epistolassa käsitellään mm. seuraavat kokonaisuudet:

Kuulumiset, treenaus ja sen sellainen
Kellot, trendsettaus ja palautteet
Koulu, iPad ja ATK -opetus puhuttaa Jukan kanssa
Saksanmaalle matkataan Temen kyydissä
Audio ja videostriimaus setuppia esitellään
Pään mittausta
…ja paljon muuta 🙂

Musiikki
The Fabulous Beatmashers – ”TNT – Invasion over Berlin”
Wäinötär (wainotar) video for Kihlaus

Palautekanava odottaa osoitteessa palaute at hessunkahvila piste com. Myös numero 03 7411 8559 päivystää 24h.

4 thoughts on “HessunKahvila #151 (radio)”

 1. Nykynuoret osaavat käyttää tietokoneita tehokkaasti, ja ainakin minun kotikunnassa pystyy peruskoulussa opiskelemaan perus tekstin ja kuvan editoinnin lisäksi myös ohjelmointia. Tietääkseni. Minusta ennemmin tuntuu, että noiden sijaa pitäisi enemmän painottaa tietoturvaan. Niin huolettomasti kirjaudutaan vaikka mihin palveluihin. Myönnettäköön vielä, että itse olen hieman liian tietoturvafriikki, että en tiedä kuinka hyvä olen sanomaan.

 2. Terve Hessu!
  Kuuntelimpa sitten ensimmäistä kertaa hessunkahvilaa ja heti tärppäsi. Satun nimittäin työskentelemään Navigon nimisessä firmassa ja vieläpä ainoana ihmisenä Suomessa. Eli siis kiitokset mainostamisesta vaikka ei maksettu mainos ollutkaan. Muutaman korjauksen voisin kuitenkin tohon Navigon pläjäykseen tehdä.
  Navigonin mobiilisovelluksen saa tällä hetkellä kaikkille suurimmille alustoille: iOS, Android, Symbian ja Windows Mobile.
  Navigonin mobiilisovellus käyttää mobiiilidataa ainoastaan reaaliaikaisiin liikennetiedotteisiin ja Google searchiin eli ulkomailla navigointi onnistuu ongelmitta. Navigonin Reality Scannerin käyttökään ei vaadi mobiilidataa. Tämä siksi ettei POI piste haussa käytetä suoraan Googlen kantaa, vaan laitteessa jo olevaa. tässä piilee myös vahvuus, koska Navigonilla on kartta pohjassa valmiiksi jo tuhansia POI pisteitä. Perinteisissä navigaatoreissa näitä voi itse lisätä csv tiedostosta, ja en olisi hirveen ihmeissäni jos jollain aikavälillä tämä tulisi myös mobiili puolelle. Oheessa linkki määriin tällä hetkellä: http://www.navigon.com/portal/system/modules/com.navigon.opencms.templates/elements/shop/productdetails_kartenabdeckung.jsp?width=790&height=476&windowClass=mapscoverage&produktId=9158152&mapCoveragePos=0

  Myös voisin muutaman lisäyksen tehdä siitä, mikä tekee Navigonin tuotteesta erilaisen verrattuna muihin vastaaviin tuotteisiin.

  1. Navigon ainoana valmistajana tekee tietokantaa siitä millainen kuljettaja juuri sinä olet. tässä on etuna se että ehdotetut reitit ja ajoajat ovat yksilöllisä eikä keskiarvoja muiden ajoista. (toki tätä dataa käytetään myös hyväksi.

  2. liikennetiedotteet, jotka jaetaan mobiilipäätelaitteiden käyttäjille (puhelinten) ovat sekoitus olemassa olevaa ns Destian dataa ja muiden Navigon Live (kännykkä ja live laitteiden+yhteistyökumppaneiden kalustoa) käyttäjien dataa. tällä voidaan raportoida ruuhkista muissakin pisteissä, kun vain kiinteissä mittauspisteissä.

  Meillä on lehdistö edustaja suomessa(Sampsa Koskenalho
  Press Contact NAVIGON Finland
  GCI Finland
  Annankatu 27
  00100 Helsinki
  +358 (9) 2527 7109), joka mielellään auttaa tulevaisuudessa myös sinua jos haluat laitteita tai softia testiin (siihen sinun tulevaan Galaxy ässään), mutta hädän tullen voit ottaa myös minuun yhteyttä.

  Jouni Virkkunen
  Key account manager
  Navigon AG

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HessunKahvila #186HessunKahvila #186

HessunKahvila yllättää, kuin kohuviesti hissukkaministeriltä. Kevätaamun tekno-epistolassa tälläerää: – Windows10 tulee, oletko valmis – Striimi.net oli ja meni – Polar V800, AppleWatch ja älykellojen sietämätön keveys – iPhone 6 Plus

HessunKahvila #131HessunKahvila #131

HeKan vauhtipyörä rullaa ja LIVE lähetys on vain näköradio. Kuumaakin kuumemmassa syksyn illassa epistola näyttää tällä kertaa tältä: Mesenaatteja tulee lisää!! YAY! BaseBalls rulettaa www.thebaseballs.com Mänttä-Vilppula hakee kaupunginjohtajaa, hae tästä