HessunKahvila HeKaTV HeKaTV #150 – N8 Iltamat

HeKaTV #150 – N8 Iltamat

HeKan jakso #150 video versio. Videosta löytyy myös extramatskulla varustettu LIVE -feed versio HeKaTV:n Bambuser -kanavalta (alla näkyvästä soittimesta). HeKaTV:n lähetykset voi tilata myös omana RSS-syötteenään tästä.

3 thoughts on “HeKaTV #150 – N8 Iltamat”

  1. Hei 😀 Näinhän tää hessunkaffila on kivempi katsoa… Jos tietenkin on asiaa jota olisi suotavaa nähdä videona. Hei ehdotus sinulle Hessu rakas… Teeppäs sellainen feedi jossa on sekä video, että audio matskua. Sitten valitset sieltä tulisi ensisijaisesti audiota. Jos koet, että sinula on niin paljon asiaa, että olisi suotavaa nähdä se videokin niin siinä tapauksessa laittaisit audion sijaan sen videon feediin. Eli silloin meillä olisi 3 feediä. Audio / Video / Mixed…. Itse tilaisin tuon mixed fiidin 🙂 audio on toisaalta kivempi, kun sitä voi kuunnella vaikka pyörällä ajaessa. Toisaalta taas video jos on paljon sellaisa asiaa jota on suotava nähdä kuvana

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post