HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #150 – N8 iltamat

HessunKahvila #150 – N8 iltamat

Tervetuloa HessunKahvilan etukäteislegendaariseen ja käänteen tekevään striimaus-iltaan, jossa puhutaan järisyttävän paljon faktaa Nokia N8 -laitteesta. Järisyttävän käänteen tekevää tästä lähetyksestä tekee se, että tämä on maailman ensi-ilta radio-tv-lähetykselle Ulkohuone -studioilta. Tämä on uuden aikakauden alku ja paukkuuhan tässä jälleen myös kympit.

Kelaa siis johtosi ja tule kahville. Nurkkapöydässä käy kumma keskustelu ja kova kuhina. Tervetuloa kyytiin! Tämä jakso tarjoillaan myös TV-tallenteena omassa syötteessään. Voit tilata syötteen tästä (tai iTunesista)

Epistolassa tänään:
Uusi striimaus setuppi ja TV -striimi
Treenauksen korrelaatio painoon ja sen käänteisfunktioon
Flunssa, joka siirtyi polven kautta pihalle
Nokia N8 keskustelua IRCin ja LIVE -vieraiden kanssa
Symbian, Nokia, Qt, Strategia ja tulevaisuus
Mistä on kyse ja miten se menee
N8 syvin olemus ja olennaiset featuret pääsevät esittelyyn

Musiikki
Men Without Pants – And the girls go
Alpo Myller – Enon disco

3 thoughts on “HessunKahvila #150 – N8 iltamat”

  1. Laurille tiedoksi että N900 ei ollut tarkoituskaan myydä massoittain, josta syystä esim sen koteloa ei todellakaan ole hiottu valmiiksi (paksu tuin tiiliskivi ja vielä muovinen). Se oikeastaan vahingossa myi näinkin paljon 🙂

    Koko Linux puhelimen kehitys päätettiin aikanaan 5 tasoiseksi, joista 4 ekaa oli ns ”väliversioita”. 770, 800 ja 810 olivat pelkkiä internet tableja ja n900 siihen tuotiin mukaan puhelin joka ilmeisesti vauhditti hieman sen myyntiä. Tästä syystä sitä ei ole juuri mainostettu eikä sitä ole pidetty lippulaiva tuotteena… se oli vielä kehitysvaiheen proto.

    Vasta viides vaihe eli Maemo6 laite piti olla sitten se valmis jota pyritään jo oikeasti markkinoimaan ja myymään paljon. Siihen tuli pieni viivästys kun Maemo muuttuikin Meegoksi mutta ensivuonna ilmestyvä ensimmäinen Nokian MeeGo laite on sitten se valmis linux puhelin Nokialta joka tulee ottamaan lippulaiva tittelin N8-00:lta

  2. Ja Hessulle korjaus että Nokia ei ole sanonut että N8-00 myydään 50miljoonaa 🙂

    … vaan Symbian^3 puhelimia, joihin kuuluu N8-00, C6-01, C7-00, E7-00 ja mahdollisesti niitä tulee vielä enemmänkin tarjolle. Tältä tosin katosi tarkkuus kun ei ole enää olemassa S^3 tai S^4 vaan vain Symbian joka kehittyy… mutta tuo 50milj tosiaan tarkoitti silloin Nokian roadmapilla(julkinen+julkaisematon) olleiden Symbian^3 puhelimien yhteistä myyntiä

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HessunKahvila #114HessunKahvila #114

HeKan UudenVuoden hyperventiloivassa vauhtiillassa meno on maittavaa, kupit kilisevät ja kallistuvat sekä aitaa kaatuu. Tarinassa pysytään mm. näissä merkeissä: – Joulu – Joululahjat – Snowscoot – Laskettelu – Luistelu –

HessunKahvila #123HessunKahvila #123

Ensin venyi toteutus, sitten venyi toimitus. Tässä se kuitenkin nyt vihdoinkin on! HessunKahvilan etukäteislegendaarinen paluuspektaakkeli. Pitkä oli loma, mutta pidempi on ohjelma. Tuntikakskyt ja risat mennään, vauhtia ja kummia tilanteita