HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #158 (Radio/TV)

HessunKahvila #158 (Radio/TV)

HeKan vauhti-ilta pärähtää käyntiin hyper-epistolan saattelemana ja podcastin ystävätkin pääsevät maistamaan LIVEn vetreyttämää alkuverryttelyä. Kahvilan ilta on jälleen täynnä teknologiaa, kuulumisia, radioamatööriyttä ja miksei -ammattilaisuuttakin. Paluukanava hohkaa punaisena ja Lateksia levitellään seiniin…tai ainakin käsitellään. Kaikki tämä ja hyvää musiikkia. Tunnin kattaus on jälleen siinä. Ollos hyvös.

Ohjelman HeKaTV -Versio

Musiikki
Luomuhappo – Maailman paras jätkä
Precise – Dont Stop The Music Remix ft Precise
Wäinötär – Puunpoika

Ohjelman radio/podcast -versio oheisesta soittimesta ja rss-syötteestä

Paluukanava on auki 24/7 numerossa 03 7411 8559 ja blogin kommenteissa.

Tämän ohjelman tarjoaa suomicom.fi

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HessunKahvila #213HessunKahvila #213

Kahvilasta kajahtaa jälleen! Armotonta arvuuttelua ja mahdotonta mietintöä on ilmassa. Whitepaperit kahisevat ja kahvikupit kilisevät. Ollos terveös tullut! Viimekerran audio oli haitarista, pahoittelut! Luulen ymmärtäväni nyt Garminin EPOCin Harjoituskohtainen EPOC

HessunKahvila #116HessunKahvila #116

HeKan pläjäyksessä tällä kertaa mukana: Retkiluistelu -fiilistelyä ja vapaalaskua jäällä Steve Jobsin tilanne ja sen vaikutukset (Gizmodossa ollut juttu ja video) Linkit viuhuvat HeKan Floobs -kanavalle (tinyurl.com/hekafloobs) Ubuntun kehittäjäviikko 19.1.-23.1

HessunKahvila #6HessunKahvila #6

Pääsiäisen pörinässä tapetilla seuraavat asiat. Palautelaari Palautetta on tullut mukavasti. Kiitos kaikille sitä lähettäneille. Lähetä lisää, sitä tarvitaan. Osoitteet ja yhteystiedot ohjelmassa 🙂 Ison Jussin äänipalaute – HessunKahvilassa on tasoa!