HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #175

HessunKahvila #175

HeKan epistola meinaa olla HAM, mutta kaantyy kirjallisuusvartiksi (joka kestaa puolisen tuntia). Avainsana tanaan on Kindle Paperwhite.

Immersion reading: http://youtu.be/gYsIvAwRLOA
W​hispersync for voice: http://youtu.be/ujWsgmdal58
S​amuel L Jackson (3.06 kohdalta) http://youtu.be/aBmTtj-uzLQ (Bimodal reading)

[podcast]http://podcast.hessujarvinen.com/wp-content/podcasts/839f60983be5b27e8dee1ba48109cf9c44f7f4a28b923cca0.mp3[/podcast]

Listen or Download

1 thought on “HessunKahvila #175”

  1. Moi Hessu!
    Piti vaan tulla sanomaan, että täällä ohjuksia tai raketteja tipahtelee taivaalta mutta kun työmatkalla kuuntelee Hessunkahvilaa niin tulee olo että kyllä kaikki on maailmassa ihan okei ja ennallaan 🙂 Elikkäs siis pistähän jaksoja tulemaan jos vaan jaksat ja kerkiät, bittekudasai:)

    yoe

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HessunKahvila #68HessunKahvila #68

Tulikuumassa studiossa toustataan jälleen kahvia ja pullaa. Tervetuloa mukaan MAHTAVAAN meininkiin! Kesäinen sade pirskahtelee ja lämpöä piisaa niin sydämissä, kuin luonnossa. Viikon tauko oli ja meni. Ohjelmasisältö Makke aloittaa jälleen

HessunKahvila #88HessunKahvila #88

HessunKahvilan myöhäisessä toimituksessa ja epistolassa tälläerää mm. seuraavat aihekokonaisuudet. Pahoittelut podcastin myöhästymisestä. Parempi kuitenkin myöhään, kuin ei hyvin pitkälti silloinkaan. Yleismaailmallinen dimensio CowBell soi jälleen ja lumi pöllyää HeKan ulkohuone-studiossa.