HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #234 – Radioamatöörikilpailut

HessunKahvila #234 – Radioamatöörikilpailut

HessunKahvila #234 – Radioamatöörikilpailut post thumbnail image

CQ WW RTTY 2021 -kilpailun jälkimainingeissa puhutaan rytystä, radioamatöörikilpailuista, antenneista, linukoista taajuusalueista ja sen sellaisesta radioaktiivisuudesta. Teknlogiaa siis parhaimmillaan. Pistäös kuunteluun / katseluun. Https://youtube.com/hessunkahvila
Jakson sisältö:
CQ WW RTTY 2021Radioamatöörikilpailun tietokoneohjelmat ja kilpailutLokien toimituksesta (CABRILLO) ja tuloksista (oma tulos 257 yhteyttä/61600 pistettä)Keskeiset kilpailumenestykseen vaikuttavat tekijätHF-Taajuudet – metrit ja megahertsitKilpailukategoriatDX-klusteritLähetysteho ja siihen ilittyvät kategoriatAntennitMenestyksen salaisuus?Radiokelit ja https://voacap.comOma suhtautuminen kilpailemiseenFacebook LIVEn tekeminen RA-kilpailun yhteydessäMitä on RTTY?FSK vs AFSK ja IC-7300 setuppiRøde Wireless Go 2 pelasti tämän lähetyksen!
Muista palauteloosteri: +358 40 664 2105

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/hessu-jrvinen8/message

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HessunKahvila #103HessunKahvila #103

Tämänkin jakson sinulle tarjoaa www.tvkaista.fi 2-viikon ilmainen testijakso täältä Muista myös muut HeKa tarjoukset. HeKa-härdellissä mukana tällä kerralla mm. seuraavat sisällöt: – Live keskusteluita kahvilan kävijäin kanssa – Google Chrome

HessunKahvila #108HessunKahvila #108

Applen nopea toiminta power brickin kanssa aiheutti hämmennyksen ja luovuuden puuskan. Luovuus purkautui jälleen kokeellis-induktiivisen ad-hock härdellin muodossa. Tämä on jakso, jota ei alunperin pitänyt tehdä, mutta tehtiin kuitenkin. Keräilyharvinaisuus