HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #23 – SpeakersCorner #9

HessunKahvila #23 – SpeakersCorner #9

Jos jonkun on joskus joku pakko kuunnella joskus joku podcast, niin se on tämä – tämä se on.

Äärimmäisessä-hyperkonfuusio-erikois-spektaakkelissamme käsitellään tälläkertaa muunmuassa seuraavia ällistyksiä

HKSC #8 ja #9 palautteet (Ystävällisiä terveisiä mm. Stand D Ardille :-))
Go Daddy (www.godaddy.com) avaa podcasting hostauksen
Vanity Search Goolella. Temppu ja kuinka se tehdään.
Yhteiskunta riippuu Internetistä
Vistan Network Stack (Security Now podcast, jakso 51)
WaporWare…iPhone
Peesee täytti 25 vuotta ja Hessu on käyttänyt sitä jo 30 (www.pcworld.com)
Huonoimmat teknologiaratkaisut kautta aikojen (www.pcworld.com)
iTunes podcast directory pykii pykimästä päästyään
Mikä ihme on MySpace ja mitä hörhöjä siellä liikkuu??
http://www.myspace.com/101373989
BioPassit haksorointiin
Tukholmassa rajoitetaan kännykän käyttöä julkisissa
The Lincolnshire (UK) City Council aloittaa robo-podcastauksen. Jesss!!

Ottakaa kantaa asiaan ja heti siihen sen viereen. Sähköpostilla tai MyChingolla Tosta —>
Palautepuhelin auttaa: (03) 7411 8559

Mukana tarinoissa tälläkertaa

Henrik (http://koskisuomi.tunk.org)
Hessu
Juha (Rovaniemen kirjeenvaihtaja)
The Tonttu The Confusion (öööö…http://tonttula.tunk.org/)

10 thoughts on “HessunKahvila #23 – SpeakersCorner #9”

 1. Ja niille, jotka ihmettelevät: Ohjelman alkupuolella esiintyvän naukumisen tarjoaa Tyyne, yksi maailman lihavimmista kissoista. Tyyne oli vahvasti sitä mieltä, että ulos olisi päästävä.

 2. Tervehdys taas kahvilan henkilökunnalle ja vaki asiakkaille.
  Olipa mukava jakso, ensiksi vähän pelästyin pituutta mutta puhuttavaahan teillä kyllä riitti. Jakso pituudesta johtuen ajattelin että tätä en kuuntele koneen ääressä vaan laitan kännykkääni. Niinpä sitten kopioin kaiken puhelimesta koneelle jotta sain tarvittavan tilan (1GB muistikortti on tulossa), puhelimen 70mb riitti just. Tuli siinä sitten samalla syötyä aamupala, imuroitua ja käytyä koulussa lounaalla. Minä siis kyllä voisin kaivata sitä puhelinta vaikka olenkin hyvin tyytyväinen tähän juuri hankkimaani sony ericssoniin, k800i. Se muuten Hessu ottaa ihan hyviä kuvia ollakseen kännykkä. Tosin videopuhelut ovat ihan hanurista.
  Ajattelinkin tässä että pitäskö mun tulla teidän dissattavaksi PC hemmoksi. tosin lataan podcastit iTunesilla että en taida ihan tarpeeksi iso Windows fani olla =) Nyt kun olin liikkeessä miltei koko kuuntelun ajan niin ei tullut muistiinpanoja kirjoitettua joten kommenttia ei paljoa heru. Sen verta kumminkin puhelimessa puhumiseen totean Henrikille että osalla meistä on sellainen feature että puhuessamme puhelimeeseen HUUDAMME siihen koska kuulemme hieman huonosti ja luulemme täten että meidät kuullaan huonosti tai muuten vain vaistomaisesti huudamme siihen luuriin. Veljelläni ainakin ennen oli tämä feature enpä tiedä onko enään. Pystyn hyvin kuvittelemaan tuskan istua veljeni vieressä bussissa. Ei hän kanssaihmisten kanssa samalla lailla puhu. Paitsi ehkä baarissa kesken formatoinnin =) Palaillaan asiaan, ja jatkakaa samaa rataa.
  PS. Kirjamessuilta sain juuri joltakin järjestäjältä mailin että viimeinen ilmoittautumis päivä on 31.08. Meille tulee kaikkea hauskaa meidän toimituksen mailiin.

 3. Terve’o Mieheen,

  Kissan naukuminen kuuluu tosi hienosti kyllä lähetyksessä 🙂 Siinä iMacin omassa mikissä, jota Juha käyttää on aika hyvä herkkyys…jopa niin hyvä, että tulee aikalailla tuota ”huone-ambienssia”…Eli se kova kohina tuossa jaksossa (joka jälkieditoinnissa vielä hieman voimistui..kiitos minun) tullee ehkä siitä iMacin mikistä. No pitänee tutkia aihetta. Ehkä herkkyys säätö voi auttaa, mutta sitten pitää puhua pläsi kiinni pleksissä 🙂

  Kiva kuulla, että diggailit Hannu meidän maratoonia. ”Vähän” innostuttiin 🙂 Niin ja pitää sanoa, että NONI! Siinä meillä on elävä esimerkki juuri puhelin-kuuntelijakäyttäjäjästä. Näikkö ny Henrik! Eikö ookkin kätevää kuunnella kännyllä podcastia 🙂 Ja on totta, että uusissa hienoissa puhelimissa on aika hyvät kameratkin jo…mutta mun Communicator 9500 omaa vielä sen VGA -kameran, jonka jälkeä voi ”ihailla” mm. blogissa (http://blog.hessujarvinen.com).

  Mutta Hannu ja muut PC-ihmiset ovat ERITTÄIN tervetulleita raatiin mukaan. Olisi mukava saada kuulumisia myös siltä puolelta. Ja jos vaikka erehdymme joskus keskustelemaan muustakin kuin tekniikasta, niin ei-teknisetkin henkilöt ovat erittäin tervetulleita 🙂 Joutunemme teknisistä syistä rajoittamaan kerralla osallistuvien henkilöiden määrää maksimissaan viiteen, mutta voishan tuota kokeilla joskus, että kuinka monta kahvilaan oikeen sopii kerralla…ja kuinka nopeasti Skype silloin kaatuu.

 4. Niin ja se Villi Aamuvuori -läppä…hehe.. Siitä kerron seuraavassa ”normaalissa” HessunKahvilassa vaikka.

 5. Kyllähän se varmaan kätevää on kännykästä kuunnella…

  Yhtä kätevää kuin on leivän paahtaminen paistinpannulla. Kyllä se varmasti käy, ihan hyvinkin. Mutta eikös olisikin ollut näppärää jos olisi ollut leivänpaahdin?

 6. Niin, itselläni kun ei ole muuta mp3 soitinta. Minidisc on joka tukee mp3 mutta en jaksa aina sitä erikseen ottaa mukaan, se nyt kun on lähinnä hankittu nauhoitus käyttöön. Matkalla juttu onkin toinen, mutta kätevä kuunnella puhelimesta kun se on muutenkin mukana. Väitelkäämme tästä lisää myöhemmin.
  Leipiäkin on tullut joskus paistettua pannulla, niistä tulee oikein hyviä. Vähän sitruuna tiivistettä, paljon juustoa sitten suolaa ja oregaanoa päälle kun juusto sulaa niin on kyllä todella herkullista.

 7. Turhaa te minulle itkette tai hattuilette windowsin ongelmista.
  Olen Linux käyttäjä ja itsekkin hattuuntunut windowsin bugeihin,
  ominaisuuksiin yms.

  Debianin mukana muuten tulee ihan mukavasti ohjelmia:
  http://www.debian.org/distrib/packages#view
  Puhetta, kun oli Macin laajasta ohjelmistosta mutta kyllä PC:llä
  eli tässä tapauksessa Linuxilla tarjonta on myöskin on varsin
  riittävä.

  Näin helposti muuten lisätään MacMiniin muistia:
  http://www.macworld.com/weblogs/editors/2005/01/macminiinside/

  Teillä on muuten varsinkin mielenkiintoinen tapa suhtautua
  negatiiviseen kritiikkiin.

 8. ”Teillä on muuten varsinkin mielenkiintoinen tapa suhtautua
  negatiiviseen kritiikkiin.”

  Älä nyt tosissasi ota. Emme mekään ottaneet. Otamme palautteen tosissamme ja otamme sen huomioon, mutta tämä oli sellainen kerta että jotenkin kaikki rupesivat kuittailemaan ihan kaikesta toisilleen. Siellähän oli Villi Aamuvuorta ja Hessun Über-vempainta ja muuta sellaista. Minä ainakin otan palautteen tosissani eikä ollut missään nimessä tarkoitus hattuilla.

 9. helvetin hyvä tuorein speakers corner, äijät repeili ja rentoa läppään, samanlaista kiitos!
  😀

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HessunKahvila #186HessunKahvila #186

HessunKahvila yllättää, kuin kohuviesti hissukkaministeriltä. Kevätaamun tekno-epistolassa tälläerää: – Windows10 tulee, oletko valmis – Striimi.net oli ja meni – Polar V800, AppleWatch ja älykellojen sietämätön keveys – iPhone 6 Plus