HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #216

HessunKahvila #216


Helleaallon myötäilemässä epistolassa tänään:

– Polar Vantage V ja ekosysteemi pelittää

– Storytell ja Sinuhe Egyptiläinen

Pistä palautetta: hessunkahvila at gmail piste com, siellä se loosteri on. Myös kommentointi, ”laikkaus” ja muut toimenpiteet blogissa, YouTubessa jne. ovat enemmän kuin tervetulleita! 

1 thought on “HessunKahvila #216”

  1. Ourasta jotain kommentteja kun se nyt on ollut jo monta kuukautta käytössä. Eli alkuun oli kiinnostavampaa katsoa yötilastoja, mutta kun ne toistaa itseään niin paljon niin niiden seuraaminen on satunnaista. Verrokkina yömittauksissa oli aluksi Xiaomi Mi Band 2, joka antoi suunnilleen samat nukahtamis- ja heräämisajat, mutta paljon enemmän syvää unta. Vaikea sanoa kumpi näyttää oikeampaa tietoa.
    Pidän sormusta aina ja se onkin kätevä myös aktiivisuuden mittaamiseen, lähinnä askeleet siis. Laite osaa muuntaa myös pyöräilyn askeleiksi jollain menetelmällä, niin kuin teki joku mun vanha askelmittari. Ranteessa mulla on Sony SWR30 -älyranneke, se ja sormus antavat suunnilleen saman verran askelia kävellessä.
    Sormusta pitää ladata 6-7 päivän välein.

    HessunKahvilan innoittamana vaihdoin myös alkukesästä toimimattomaksi osoittuneen TomTom Multisport -kellon uuteen pyöräilymittariin, Garmin Edge® 130:een. Siihen lisäksi vielä nopeusanturi ja poljinanturi niin pääsin pois niistä magneettiantureista joita vanha systeemi käytti. Muuten ne toimivat hyvin, mutta harvoina hetkinä poljinanturi katoaa ja tulee sitten takaisin. Lisäksi tietyllä sillalla ajaessa nopeus hyppii 10, 20, 10, 20 km/h vaikka nopeus on vakio. Muuten mittari on oikein mainio ja kätevämpi kuin aiemmin käytössä ollut kello.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HAB #2HAB #2

Audioblogauskokeet jatkuvat. Nyt testataan myös materiaalin laajamittaisempaa syndikointia. Tälläkin kertaa unista höpinää eri aiheista. Muistathan kommentoida lähetystä. Ohjeet audiossa. Mobile post sent by hessuj using Utterz.  Replies.  mp3